in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

JARAC ♑

POSAO

Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem znaku i doneće vam povoljne mogućnosti da pokrenete projekat koji ste duže vreme pripremali samostalno i čak ste uspeli da nađete sponzore koji bi podržali realizaciju. Od nadređenih ćete dobiti odobrenje i to bi moglo da se pozitivno odrazi na vašu karijeru. Značajan uspeh možete ostvariti ako se bavite arhitekturom, građevinarstvom i dizajnom. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnost da pokrenete nešto novo na polju trgovine, što vam može doneti veliku zaradu. Imaćete uspeha u pregovorima sa investitorima i osobama na visokom položaju koje će vas podržati u vašim poslovnim poduhvatima. Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Ovo će vam doneti neočekivano povoljne mogućnosti za investiranje u nove tehnologije i izradu novih finansijskih planova koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, što vas upozorava da budete pažljivi u planiranju i pregovorima jer možete načiniti propuste.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da jasno sagledate mogućnosti na poljima komunikacija, trgovine i saobraćaja i da se mnogo bolje pripremite za predstojeće dogovore. Imaćete dobar osećaj kako da postavite vaše planove za nove poslove. Kvadrat Venere sa Uranom će vam 19. marta doneti neočekivane teškoće u vezi finansiranja poslova koji su povezani sa oblastima zabave i ugostiteljstva. Izbegavajte da ulazite u finansijske rizike jer možete imati gubitke. Venera će 28. marta praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da veštim potezima i investiranju u jedan veliki projekat ostvarite finansijsku stabilnost. Pronaći ćete sigurne izvore novca koji će funkcionisati na duže rokove.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, građevinarstva, modernih tehnologija, inženjeringa i trgovine. Ako ste planirali sopstveni posao, moći ćete da ga započnete.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Marsom u prvoj dekadi marta doneće vam pojačanu bliskost sa voljenom osobom. Unećete nešto novo u vaš odnos što će poboljšati kvalitet vaše emotivne veze. Vašem partneru ćete prilaziti sa pažnjom, razumevanjem i iskrenim emocijama. Imaćete više poverenja jedno u drugo i usmerićete se ka jačanju vrednosti vašeg zajedničkog života.

Druga polovina marta vam donosi intuitivno razumevanje potreba vašeg partnera zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom. Biće vam lako da se oko svega važnog dogovorite i ispunićete svoja obećanja. Imaćete više vremena za skladne intimne trenutke i sa više strasti ćete pristupati voljenoj osobi, što će vaš odnos činiti dinamičnim i toplim.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Marsom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je neobična i koja se svojom originalnošću, idejama i stavovima razlikuje od većine ljudi koje poznajete. Otkrićete mnogo kvaliteta u vašoj novoj simpatiji i to će biti upravo ono za čim duže vremena tragate. Kako će simpatije biti obostrane, za kratko vreme ćete postati bliski ali ne u dovoljnoj meri da biste odmah započeli emotivnu vezu. Za početak ćete biti u slobodnoj vezi.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će sa njima deliti slične poglede na život i životne vrednosti. To će biti neko ko će umeti da vas pokrene i ko će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Oboje ćete biti spremni na vezu i intimne odnose.

DRAVLJE

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vas usmeriti da potražite nove metode zdravog života i brige za zdravlje. Iskoristite periode lepog vremena za boravak u prirodi i fizičke vežbe i rekreaciju na otvorenom prostoru jer će to doprineti jačanju vaše vitalnosti. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres. Biće vam potrebno više relaksacije.

Vaša ishrana bi trebalo da bude dijetalna. Jaja, meso i ribu možete jesti svakog dana. Od povrća jedite zelenu salatu, krastavac, kupus, spanać, karfiol i brokoli. Izbegavajte krompir, pasulj i grašak. Od voća jedite jabuke i kruške. Hleb, peciva, testenine, slatkiše, mlečne proizvode i sušeno voće izbegavajte. Pijte čaj i mineralnu vodu. Uzimajte B vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život