in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

RIBE ♓

POSAO

Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam pružiti pogodnosti za razvoj novih saradničkih odnosa koji će se pokazati obostrano korisnim i isplativim na duži rok. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem znaku će vam omogućiti da istaknete svoj autoritet, stručne sposobnosti i iskustvo. Uspećete da dođete na istaknut položaj. Vaši nadređeni će vam pružiti mogućnost da se dokažete, a vaši vešti potezi će vam doneti napredak u karijeri i bolje plaćeno radno mesto. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da se održite važan sastanak sa investitorima kojima ćete ponuditi da podrže jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji se odnosi na uvođenje modernih tehnologija. Ovaj projekat će biti prihvaćen jer će se pokazati od velikog značaja za umrežavanje i brži promet robe i saradnje između privrednih subjekata. Merkur će 10. marta ući u vaš znak, a kako je ovde slab i u izgonu, potrebno je da budete pažljivi kako ne bi procurele neke vaše poslovne tajne i dospele u ruke konkurencije.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom dogodiće se 13. marta u vašem znaku i doneće vam korisne uvide koje projekte biste trebali da pokrenete, a koji bi vam se najviše isplatili u narednom periodu. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze u pravo vreme koji će vam doneti uspon u karijeri i uvećati vašu zaradu. Sunce sa Plutonom će vam pomoći da postignete uspeh u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Bićete u stanju da se prilagodite svim promenama na privrednom polju i izvučete korist za sebe. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam otvoriti nove mogućnosti za investiranje i jasnu viziju u koje oblasti biste trebali da ulažete novac kako biste ostvarili sigurne dobitke u budućnosti.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, finansija, zdravstva, modernih tehnologija i kreativnog dizajna.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vam omogućiti da izdvojite više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu i da se posvetite jedno drugome. To će uneti nov kvalitet u vašu vezu i omogućiti vam da se bolje razumete i ojačate međusobno poverenje. Ulaskom Merkura u vaš znak partner će početi više da se oslanja na vas.

Merkur sa Uranom u drugoj polovini marta pokrenuće razgovore sa partnerom u vezi novih planova. Oboje ćete imati ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život i oko toga ćete se složiti. Dobro ćete se razumeti u svemu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom doneće vam uvide šta je vama i voljenoj osobi potrebno za sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je ozbiljna, komunikativna i koja će vam doneti nova iskustva u ljubavi. To je starija osoba sa kojom ćete ući u neku vrstu tajne ili slobodne veze. Ulaskom Merkura u znak Riba doći će do buđenja obostranih osećanja, nakon čega ćete imati utisak da ste se pronašli kao srodne duše. Počećete da otkrivate emotivne dubine jedno u drugom i vaš odnos će se razvijati ka sve većoj bliskosti.

Nešto starije Ribe će privući osoba koja će ih obasipati pažnjom i savetima koji će biti vrlo korisni. Od samog početka ćete imati poverenja u tu osobu, a kasnije ćete početi i da osećate obostranu ljubav. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu.

ZDRAVLJE

 

Sunce sa Uranom na početku marta usmeriće vas u pronalaženja novih metoda za očuvanje i unapređenje vašeg zdravlja. Više pažnje ćete poklanjati svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Slobodno vreme ćete provoditi u prirodi i više ćete se kretati. Počećete da koristite i novi metod zdrave ishrane, što će vaš organizam pročistiti od toksina i podići imunitet.

Ishranu ćete promeniti tako što ćete primeniti keto dijetu koju ćete otkriti na nečiju preporuku. Jedite jaja, a od mesa jedite piletinu, govedinu i ribu. Od povrća uzimajte spanać, kelj, brokoli i karfiol. Od voća jedite avokado i borovnice, kao i koštunjavo voće i semenke. Izbegavajte žitarice, slatkiše, voće poput banane i pomorandže, a od povrća krompir.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život