in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

BLIZANCI ♊

POSAO

Sunce će 2. marta praviti odnos sa Uranom, što će vam doneti uspeh u razradi ideja koje će vam omogućiti da privučete više klijenata, da efikasnije ostvarujete planirane ciljeve i da koristite u svom radu sve što vam moderne tehnologije i metode rada mogu ponuditi. Veći deo svojih radnih zadataka ćete moći da obavljate od kuće. Imaćete uspeha u oblastima menadžmenta i IT industrije. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da prikupite neophodna sredstva za pokretanje novih projekata. Ulazak Marsa i Venere u znak Vodolije i njihova konjunkcija 6. marta otvoriće vam mogućnosti da uvećate vaše stručne sposobnosti, da pokrenete saradnju sa inostranim partnerima i da započnete projekat koji je povezan sa oblastima dizajna i visoke tehnologije, a koji vam može doneti veliku zaradu i uspon u karijeri. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, a kako je tamo u izgonu, bićete primorani da vaše resurse preusmerite u poboljšanje organizacionog dela posla i da budete pažljivi u planovima i komunikaciji. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta doneće vam uvide u mnogo toga što vam je bilo nejasno i što vas je u prethodnom periodu usporavalo u radu. Uspećete da prioritetne zadatke postavite na stabilne osnove i dobićete osećaj kako treba da postupate kako biste ostvarili planirane ciljeve. Prilagodićete se okolnostima na koje budete nailazili. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna u trećoj dekadi marta omogućiće vam ostvarivanje novih i korisnih saradničkih odnosa i uspeh u grupnom radu. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane smetnje čiji će uzrok biti podmetanja i spletke pojedinaca iza vaših leđa sa ciljem da kompromituju vaš ugled i da dospeju na vaš položaj ili ostvare korist na vašu štetu.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima programiranja, dizajna, menadžmenta, prosvete, transporta i komunikacija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom i da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Jedno drugome ćete biti od velike podrške gde god se to pokaže neophodno. Pružiće vam se mogućnost da odete na putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Druga polovina marta vam donosi više zabave i izlazaka. Pokazaćete inicijativu i predlagati voljenoj osobi zajedničke aktivnosti koje će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno i da oboje budete ispunjeni srećom i zadovoljstvom. Krajem meseca će vam konjunkcija Venere sa Saturnom omogućiti da imate stabilnu vezu i skladne porodične odnose.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vedrog duha, puna optimizma, zabavna i vrlo privlačne spoljašnjosti. Jedno drugome ćete se na prvi pogled dopasti i zaključićete da imate slične poglede na život i slična interesovanja. Počećete da se viđate, izlazite i provodite mnogo vremena zajedno. U početku će to biti samo blisko druženje, a u drugoj polovini marta će se pojaviti obostrane emocije. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu.

Stariji Blizanci će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će umeti da ih nasmeje. Vaša nova simpatija će u potpunosti odgovarati vašoj nemirnoj, radoznaloj i promenljivoj prirodi. Osim toga, biće otvorena na bliže poznanstvo i na vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina marta vam donosi stabilno zdravlje. Bićete više u pokretu, ići ćete na izlete u prirodu i bavićete se rekreativnim fizičkim vežbama. U drugoj polovini marta vam kvadrat Marsa sa Uranom donosi pojačanu osetljivost na stresne okolnosti, što će izazivati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte i pazite da se ne povredite zbog nepažnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od voća jedite ananas, mandarine, jabuke i kivi. Pijte sokove od voća i povrća. Najviše će vam prijati limunov sok, čaj od maslačka i đumbir. Od povrća jedite grašak, šargarepu, kelerabu, zelenu salatu i crni luk. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Pijte mineralnu vodu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život