in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

RAK ♋

POSAO

Sunce će 2. marta praviti odnos sa Uranom i otvoriće vam mogućnost unapređenja saradnje sa inostranim partnerom. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom tehničke robe iz inostranstva. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom doneće vam novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati obostrano korisnim i isplativim i koje će vas povezati sa drugim pojedincima i preduzećima sa kojima ćete imati uspešnu saradnju. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da dobijete potrebnu stručnu i finansijsku podršku za pokretanje projekta koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vas usmeriti na aktivnosti koje imaju za svrhu poboljšanje platnog prometa i nalaženja novih i efikasnih načina za finansiranje važnih radnih zadataka i projekata. Pokrenućete nove vidove finansijske saradnje koji će se pokazati uspešnim. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što vas upozorava da obratite posebnu pažnju na informacije koje budete dobijali i na organizaciju vaših obaveza.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam 13. marta doneti plodne uvide u sve što vam je potrebno da biste dobili podršku od osobe na visokom položaju. To će vam doneti prednost nad konkurencijom u pokretanju važnih projekata. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna u trećoj dekadi marta uticaće pozitivno na vaše poslovne pozicije. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Bićete dobro organizovani i sa lakoćom ćete obavljati planirane zadatke. Kvadrat Marsa sa Uranom 22. marta prouzrokovaće neočekivane poremećaje na polju platnog prometa, što će vas usporiti u radu. Izbegavajte da se zadužujete i nemojte ulaziti u finansijske rizike. Stabilnost ćete ostvariti krajem meseca.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima prosvete, izdavačke delatnosti, kao i u sektoru finansija i pravosuđa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta omogućiće vam da se u svemu dobro razumete sa voljenom osobom i da se lako dogovorite oko novih zajedničkih planova. Konjunkcija Venere sa Plutonom uneće više strasti u vašu vezu i izvući će vas iz monotonije. Otkrićete nove emocionalne dubine u voljenoj osobi, što će vaš odnos učiniti stabilnim.

Druga polovina marta doneće vam usmerenost ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva, a prućiće vam se mogućnost da nekuda otputujete sa voljenom osobom i uživate u razmeni osećanja. Povremeno ćete nailaziti na neslaganja u pogledu želja i potreba u vezi društvenog života. Krajem meseca konjunkcija Venere sa Saturnom će vam doneti više harmonije u vezi.

Ako ste slobodni:

Početak marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je komunikativna, obrazovana i puna inicijative. Na vas će ostaviti snažan utisak i otkrićete da slično razmišljate i da imate vrlo slična interesovanja. Ubrzo će se između vas dvoje pojaviti velika privlačnost i spontano ćete ući u intimne odnose, nakon čega će se pojaviti i osećanja. Mada ćete oboje želeti da započnete emotivnu vezu, različite potrebe u pogledu toga će vas činiti neodlučnim. Krajem meseca ćete ući u vezu.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sličnih razmišljanja i životnih ciljeva. Jedino što će vam smetati je potreba vaše nove simpatije za dinamičnim društvenim životom. Odlučićete da se prvo bliže upoznate i nećete žuriti sa ulaskom u vezu.

ZDRAVLJE

Mart će vam doneti stabilno zdravlje. Više vremena i pažnje ćete posvetiti fizičkim vežbama, zdravom načinu života, čestim odlaskom u prirodu i nalaženjem efikasnih metoda za održavanje zdravlja stabilnim. Potrebno je da češće boravite na mestima sa čistim vazduhom i da praktikujete psihofizičku relaksaciju. Bićete osetljivi na stres u trećoj dekadi meseca.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica bogatim proteinima. Svakog dana možete koristiti mlako, jaja, pirinač i soju u ishrani. Od mesa jedite piletinu i ćuretinu. Ribu možete da pripremate češće, a najviše će vam prijati pastrmka i haringa. Od povrća jedite grašak, spanać, brokoli, krompir i prokelj. Od voća jedite jabuke, ananas, kruške i suvo grožđe.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život