in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

LAV ♌

POSAO

Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da se premestite na bolje radno mesto. Bićete u prilici da pokrenete nove usluge koje će vam privući više klijenata i doneti vam uvećanu zaradu. Konjunkija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nove izvore za finansiranje i poboljšaće vaš platni promet, što će pozitivno uticati na uvećanje salda na vašem računu. Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske ugovore koji će se pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete bar jedno poslovno partnerstvo. Uspeh ćete ostvariti na poljima javnosti, marketinga, ljudskih resursa inženjeringa. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće propuste u planiranju i organizovanju važnih finansijskih transakcija. Zahvaljujući konjunkciju Sunca sa Neptunom, uspećete da uvidite eventualne propuste i izbegnete teškoće. Nemojte ulaziti u rizike.

Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna. Vaše napore i planove ćete usmeriti ka dobijanju podrške za projekte koje planirate da pokrenete uskoro. Neophodna vam je saradnja sa osobama na visokom položaju, kao i dobijanje administrativnih dozvola koje izdaju nadležna ministarstva i druge državne ustanove. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neslaganja sa poslovnim partnerima u pogledu novih metoda rada i vaših ideja kako biste trebali da pristupate realizaciji zajedničkih radnih zadataka. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima i u oblastima javnosti. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam krajem meseca omogućiti da pokrenete jedan veliki posao.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, obezbeđenja, inženjeringa i u IT sektoru. Vaše stručne sposobnosti će biti tražene.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam dobro razumevanje sa partnerom. Razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Najviše će vas zanimati kako da uvećate zajednički budžet. Oboje ćete imati zanimljive ideje u vezi toga. Sve na šta se zajedničkim snagama usmerite i gde pokažete inicijativu, uspećete da ostvarite.

Druga polovina marta donosi vam različite poglede na jedan zajednički cilj, što će izazvati napetost i nesuglasice. Pružiće vam se mogućnost da otputujete zajedno na mesto koje bi vam oboma prijalo i to će vam omogućiti da se opustite i da nađete rešenje u vezi onoga gde niste mogli da se složite. Krajem marta ćete ostvariti stabilnost i mir u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je društvena i u toku sa aktuelnim trendovima. Otkrićete kako imate slična shvatanja i odlično ćete se razumeti. Počećete da se viđate i da zajedno izlazite. Pojaviće se obostrane emocije u drugoj polovini marta ali ćete i vi i vaša simpatija biti nesigurni da li želite da uđete u vezu ili vam odgovara slobodna varijanta. Do kraja meseca ćete se odlučiti da započnete vezu koja će biti ozbiljna.

Nešto stariji Lavovi će više nego obično učestvovati u društvenim aktivnostima gde će upoznati osobu sličnih shvatanja sa kojom će početi privatno da se viđaju. Do kraja meseca ćete se dobro upoznati i bićete spremni da započnete novu vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina marta vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je da se često izlazite u prirodu i da izbegavate gradsku gužvu i zagađen vazduh kad god ste u prilici. U drugoj polovini marta ćete biti pojačano osetljivi na stres. To će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Biće vam osetljivi zglobovi. Potrebe su vam vežbe za leđa i vrat.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, krompir, bundevu, paradajz, cveklu, crveni kupus, crvenu papriku i crveni luk. Od voća jedite jabuke, pomorandže, urme i suvo grožđe. Ribu pripremajte često. Meso jedite umereno. Pojačajte unos orašastih plodova, kurkume, đumbira i selena. Pijte zeleni čaj.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život