in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

VAGA ♎

POSAO

Konjunkcija Merkura sa Saturnom 2. marta će vam omogućiti da pokrenete realizaciju planova povezanih sa oblastima dizajna, projektovanja, arhitekture i inženjerskih poduhvata. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da obezbedite sve što je potrebno za velike poslove kao što su građevinski radovi i proizvodnja mašina i alata. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnosti za uvođenje novih usluga koje će privući veći broj korisnika i uvećati vašu zaradu. Poboljšaćete saradnju sa osobama na visokom položaju i sa finansijskim institucijama. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije gde će praviti konjunkciju. Dobićete nove kreativne ideje koje ćete početi da razrađujete u saradnji sa još jednom ili više osoba koje imaju izražen osećaj za aktuelne trendove i potrebe klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite programiranjem, prosvetom ili oblastima zabave. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab i to vas upozorava da pažljivo proverite planove i dogovore u vezi novog programa usluga jer će se to odvijati otežano.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta će vam omogućiti da uvidite i ispravite eventualne nepravilnosti u organizaciji aktuelnih radnih zadataka. Imaćete dobar osećaj za želje i potrebe vaših klijenata, što će vam doneti uvećanu zaradu ako se bavite oblastima lepote. Kvadrat Venere i Marsa sa Uranom će prouzrokovati neočekivane poremećaje u platnom prometu i izazvaće zastoje, zbog čega će kasniti realizacija prioritetnih zadataka. Izbegavajte da se zadužujete. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna i usmeriće vas na sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava. Sa aktuelnim partnerima i saradnicima ćete učvrstiti odnose. Očekuje vas uspeh u oblastima javnosti. Rešićete važne pravne obaveze.

Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, usluga, javnosti, pravosuđa, komunikacija i trgovine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Vodolije i konjunkcija sa Venerom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će pojačati vaša osećanja. Imaćete više zabave, zajedničkog vremena i aktivnosti. Vaša emotivna veza će dobiti na kvalitetu. Više nego obično ćete se oslanjati jedno na drugo u važnim stvarima.

Druga polovina marta vam donosi nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. U vezi toga ćete imati različite predloge i biće vam teško da se dogovorite, što će dovoditi do napetosti. Tek krajem meseca ćete uspeti da postignete kompromis oko toga, nakon čega ćete uneti stabilnost u vašu vezu. Posvetićete se ostvarenju ciljeva sa entuzijazmom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi novo poznanstvo i snažnu obostranu privlačnost sa osobom koju ćete upoznati na jednoj zabavi, a koja će se svojom originalnošću razlikovati od većine ljudi koje poznajete. Ući ćete u intimne odnose i u slobodan tip veze. Vaš novi emotivni partner će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Ono što će vam smetati u ovoj vezi je što je vaš partner navikao da daje sebi previše slobode. To će biti iskušenje koje možete da prevaziđete ako se potrudite.

Starije Vage će upoznati privlačnu i zanimljivu osobu sa kojom će naći mnogo zajedničkih tema. Vaša simpatija neće biti spremna za emotivno vezivanje ali ćete moći da se viđate, izlazite, zabavljate i da imate intimne odnose. Pristaćete na to.

ZDRAVLJE

Zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Jupiterom u vašem polju zdravlja, počećete da praktikujete nove metode zdravog života koje će doprineti jačanju vašeg imuniteta, a popraviće vam se i fizička kondicija. Koristilo bi vam da počnete da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju u vidu joga vežbi uz meditaciju. To će vam doneti stabilnost.

Namirnice bogate vlaknima vam se preporučuju za ishranu. To će imati pozitivan uticaj na vaše varenje i kardiovaskularni sistem. Od povrća jedite pasulj, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Od voća jedite jabuke, kruške i suve šljive. Lanene i čia semenke i badem uzimajte kao dodatak jelima. Mlečne proizvode, meso i hleb uzimajte umereno. Jedite crnu čokoladu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život