in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2022: Čuvaj se njegovih laži i prevara, kasnije ćeš se kajati…

STRELAC ♐

POSAO

Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam omogućiti da pokrenete pregovore o novim projektima koji su povezani sa modernom tehnologijom, trgovinom, transportom i velikim poslovnim poduhvatima. Posvetićete se planiranju i organizovanju radnih zadataka koji će vam donositi stalne klijente i koji bi trebalo da vam donesu stabilnost i sigurnu zaradu. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam doneti nove izvore finansiranja i uspećete da prikupite sredstva koja ćete moći investirati u velike poslove. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da održite sastanke i poslovne prezentacije gde ćete predstaviti vaše planove koji će biti prihvaćeni. Postići ćete napredak u pregovorima i sklopiti sporazume koji će vam doneti stabilne tokove novca. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da se bolje organizujete u vezi rokova jer ćete nailaziti na teškoće i zastoje. Bićete primorani da neke rokove prolongirate i da promenite planove. To vam može naneti štetu ili gubitke.

Merkur će 17. marta praviti odnos sa Uranom i otvoriće vam neočekivano povoljne mogućnosti da proširite ponudu vaših usluga. Naći ćete način da pokrijete troškove i gubitke koje ste imali zbog kašnjenja rokova. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom u trećoj dekadi marta doneće vam plodne uvide u dobitne investicije. Bićete u mogućnosti da nabavite nova radna sredstva, zakupite novi radni prostor ili adaptirate i proširite sadašnji. Od nadređenih ćete dobiti odgovornije zadatke koji mogu da vam omoguće napredak u karijeri. Ulazak Merkura u znak Ovna 27. marta, usmeriće vas ka planiranju kreativnih poslova. Bićete uspešni u prosveti, dizajnu i zabavi.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, finansija, menadžmenta, komunikacija i usluga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam bolje razumevanje sa voljenom osobom i započećete razgovore o zajedničkim planovima i ciljevima. U svemu ćete se složiti i otvorićete nove teme za razgovore. Podelićete sa partnerom i one stvari o kojima obično ćutite, a to će poboljšati međusobno poverenje. Partner će vam pružati podršku.

Unećete nešto novo u drugoj polovini marta u vaš odnos sa partnerom, što će oboma prijati i omogućiti vam više dinamike i posvećenosti novim zajedničkim interesovanjima. Unećete promene i u vaš životni prostor. Više vremena ćete provoditi zajedno i moći ćete da intuitivno osetite potrebe voljene osobe. Vašem partneru ćete pružati upravo ono što mu odgovara.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom delite slična mišljenja i stavove i sa kojom ćete imati razne teme za komunikaciju. Uživaćete u razmeni mišljenja i iskustava. Ulaskom Merkura u znak Riba početkom druge dekade marta pojaviće se obostrana osećanja koja će vas zbližiti i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom i koja bi mogla da traje. Bićete ispunjeni srećom i dubokim emocijama.

Nešto stariji Strelci će uploviti u avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. U početku ćete želeti ozbiljnu vezu ali ćete ubrzo shvatiti da se ne biste dobro uklopili zajedno, pa ćete odlučiti da uživate u avanturi dok bude trajala.

ZDRAVLJE

 

Prva polovina marta vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Praktikovaćete zdrav način života, fizičke vežbe, rekreaciju, odlazak u prirodu kad god nađete slobodnog vremena, što će doprineti stabilnom zdravlju i jačanju imuniteta vašeg organizma. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Potreban vam je odmor.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima. Od povrća jedite pasulj, sočivo, kukuruz, praziluk, šargarepu, kelerabu, grašak i celer. Od voća jedite jabuke, kruške, banane i pomorandže. Kao dodatak jelima uzimajte lanene i čia semenke, badem, orah i crnu čokoladu. Izbegavajte meso, ali možete jesti ribu. Mlečne proizvode i hleb jedite umereno.

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. FEBRUARA DO 6. MARTA 2022: Predajte se onom koga volite jer kasnije može biti kasno

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. MARTA 2022: Nezainteresovanost će više pratiti vaš ljubavni život