in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

OVAN ♈

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam poboljšanje u partnerskim i saradničkim odnosima, kao i napredak u razvoju zajedničkih projekata. Možete očekivati i bolju zaradu. Kvadrat Merkura sa Plutonom će vam doneti sklonost ka eksperimentisanju sa različitim radnim metodama, što vam neće doneti očekivane rezultate i izazvaće zastoje i sukobe sa nadređenima. Opozicija Sunca sa Uranom izazvaće neočekivane zastoje i probleme u platnom prometu. Izbegavajte nove investicije i velike transakcije jer biste mogli da se nađete na gubitku. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i vaše polje karijere, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti da pokrenete novi dugoročni projekat koji uključuje oblasti poput građevinarstva, arhitekture, kao i dobar osećaj za strukturu, formu i međuljudske odnose. Merkur će ući u znak Škorpiona i pokrenuće vas da se potrudite oko rešavanja zastoja u platnom prometu. Vešto ćete planirati finansijske poteze. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće ozbiljne teškoće sa dugogodišnjim saradnicima.

Sunce će 16. novembra praviti odnos sa Plutonom i uspećete zahvaljujući veštim potezima da poboljšate svoj status i dobijete bolje radno mesto ili da napredujete u karijeri. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što vam može naneti neočekivane gubitke zbog velikog pada vrednosti nečega u šta ste investirali svoj novac. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijsko stanje i potvrditi gubitak. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca, što će vam omogućiti da dobijete materijalnu i stručnu podršku za aktuelne projekte i izvučete se većim delom iz teškoća. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom, ekonomijom ili hemijskom industrijom.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima zdravstva, dizajna, građevinarstva i svuda gde se traže analitičke veštine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i usmeriće vas da sa voljenom osobom poradite na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspeti da postignete saglasnost. Vaša veza će dobiti stabilnu formu i poboljšaćete komunikaciju. Neslaganja će se pojaviti oko druženja, izlazaka i ulaganja zajedničkih finansija, zbog čega mogu da izbiju svađe između vas dvoje.

Venera će u drugoj polovini novembra praviti trigon sa Uranom i odnos sa Neptunom, što će vam pomoći u nalaženju zajednički prihvatljivog rešenja oko oblasti oko kojih ne budete mogli da se složite. Voljenoj osobi ćete pokloniti nešto što ste ranije obećali. Kraj meseca vam donosi više lepih intimnih trenutaka i ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:

Vašu pažnju će u prvoj dekadi novembra privući osoba koja je ambiciozna, snažnog karaktera i zainteresovana za ozbiljnu vezu, a koje će vam indirektno pokazati da joj se dopadate. Povezaće vas rad na zajedničkom projektu i saznanje da imate veći broj zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i provodite više vremena zajedno ali nećete žuriti sa odlukom da započnete novu vezu pre nego što se bolje upoznate. Već krajem meseca ćete oboje biti sigurni da želite emotivnu vezu.

Stariji Ovnovi će poželeti da upoznaju nekog s kim bi mogli da započnu vezu na duže staze i želja će im se ispuniti zahvaljujući Venerinom ulasku u znak Jarca. Osobu koju je teško osvojiti će privući vaša inicijativa i iskrena emocija.

ZDRAVLJE

Merkur će u prvoj dekadi novembra ući u znak Škorpiona i praviće kvadrat sa Saturnom, što će vas činiti sklonim urološkim tegobama, bolovima u zglobovima, artritisu i jačoj prehladi. Sredinom meseca će Merkur praviti opoziciju sa Uranom, što će vas činiti pojačano osetljivim na stres, a to će izazvati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Od povrća jedite soju, grašak, pasulj i brokoli. Pileće i ćureće meso, kao i morsku ribu možete pripremati više puta nedeljno. Jogurt, sir i jaja možete uzimati svakodnevno za doručak. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće. Pijte mineralnu vodu. Izbegavajte brzu hranu, grickalice i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 16, 18, 25

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV