in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

JARAC ♑

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam veliku zaradu kroz vešte i mudre poteze. Osim toga, moguć je i napredak u karijeri. S druge strane, kvadrat Merkura sa Plutonom će vas činiti sklonim pogrešnim odlukama koje bi mogle da nanesu štetu vašem ugledu. Opozicija Sunca sa Uranom donosi vam neočekivani prekid jedne saradnje koja će dovesti do izostanka podrške za razvoj jednog kreativnog projekta. Venera će 5. novembra ući u vaš znak i usmeriće vas ka nastojanjima da vaše radne kvalitete promovišete intenzivnije, da se istaknete u izgrađivanju korisnih i dobitnih poslovnih odnosa, a bićete uspešni u svemu gde vaš osećaj za lepotu i formu može da dođe do izražaja. Merkur će ući u znak Škorpiona i bićete u mogućnosti da ostvarite nove saradničke odnose koji će se pokazati profitabilnim. Bićete dobro organizovani u svakoj vrsti timskog rada. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i doći će do zastoja i nedostatka sredstava za razvoj jednog grupnog projekta, što će vam naneti gubitke i dovesti do neslaganja sa saradnicima.

Odnos Sunca sa Plutonom u drugoj dekadi novembra će vam omogućiti da veštim potezima izađete iz teškoća i nastavite radne zadatke koji su povezani saradnjom i grupnim radom. S druge strane ćete zbog opozicije Marsa sa Uranom prekinuti saradnju sa pojedincima i preduzećima sa kojima ste u sukobu interesa i koji vam najviše prave štetu i smetnje. Trigon Venere sa Uranom omogućiće vam razradu plodnih ideja i uspeh u kreativnom projektima, oblastima dizajna i IT industrije. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i započećete nove tajne pregovore. Ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom i imaćete dobar osećaj kako da postignete uspeh u pregovorima, planiranju i organizaciji.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima IT industrije, saobraćaja, komunikacije, trgovine i dizajna. Honorarni poslovi vam mogu doneti dobru zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaš partner će vam pružati iskrene emocije i više pažnje. To će doprineti stabilnosti vaše emotivne veze i nalaženju novih zajedničkih interesovanja. Odgovornije ćete pristupati voljenoj osobi i nastojaćete da ispunjavate vaša obećanja. Imaćete i dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Zauzvrat će vaš partner da vam ispuni jednu želju, što će pojačati vašu bliskost.

Druga polovina novembra će vam doneti neočekivana neslaganja oko društvenih aktivnosti, izlazaka i zabave. Vaš partner će želeti da isprobate nova mesta za izlazak i da upoznajete nove ljude ali ćete vi insistirati na već ustaljenim mestima i zajedničkim prijateljima jer nećete biti spremni za promene. Uspećete da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Novembar će biti prilično nezahvalan za ulazak u novu emotivnu vezu i druženje. Sa prijateljima se nećete moći složiti oko zajedničkih izlazaka i zabave jer ćete imati različite predloge i ideje. Svako će vući na svoju stranu. Upoznaćete više osoba koje će vas privući ali osim prilike da uđete u prolaznu avanturu, nešto više od toga nećete uspeti da postignete. Lako ćete ulaziti u sukobe, neslaganja, polemike i vaša osećanja će biti nestabilna. Krajem meseca će doći do poboljšanja.

Nešto stariji Jarčevi će biti na korak da započnu vezu sa osobom koja im se dopada i sa kojom se duže vreme viđaju. Odjednom ćete se razočarati i odustati jer ćete naići na razlike između vas i vaše simpatije koje niste ranije primećivali.

ZDRAVLJE

Prva polovina novembra će vam doneti pojačanu osetljivost na stresne okolnosti i to će da izaziva psihosomatske smetnje. Bićete osetljivi i na nagle promene vremena, što će dovoditi do pojačanog umora i glavobolje. U drugoj polovini novembra će vam biti osetljivo grlo i urinarni trakt, gde može doći do upale. Krvni pritisak će vam biti promenljiv.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lake za probavu. Od povrća pripremajte čorbe sa mešanim povrćem i dodatkom pilećeg mesa. Jedite grašak, kelj, kiseli kupus, soju, cveklu i krompir. Pileće i ćureće meso, kao i ribu pripremajte više puta nedeljno. Od voća jedite jabuke, ananas, suvo grožđe i smokve. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 12, 17, 22

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV