in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VODOLIJA ♒

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam finansijsku i stručnu podršku za razvoj važnog projekta čiji ste vi idejni tvorac i koji bi mogao da vam poboljša status u poslu. Razradićete nove načine poslovanja, što će vam doneti dobitke. Izbegavajte poslovanje sa sumnjivim osobama jer bi vam to moglo naneti štetu. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima oko nabavke novih radnih sredstava i promena u načinu rada, koje će oni stopirati, a to će vas znatno usporiti u obavljanju radnih zadataka. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i omogućiće vam da započnete sa pripremama za jedan veliki i ozbiljan projekat koji će zahtevati vaše potpuno angažovanje. Većinu vremena ćete biti povučeni i van očiju javnosti, a deo svog posla ćete raditi i od kuće. Pripreme ćete obavljati u tajnosti. Merkur će ući u znak Škorpiona i doneće vam mogućnost da napredujete u karijeri zahvaljujući stručnim sposobnostima. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti zastoje i štetu zbog sukoba sa nadređenim osobama.

Sunce će 15. novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam finansijske teškoće zbog pogrešnih procena u ranijim investicijama. Mars će praviti opoziciju sa Uranom i onemogućiće vam da jedan važan projekat dovršite u predviđenom roku zbog iznenadnih zahteva naručioca koji zahtevaju izmene koje nisu bile ranije dogovorene. Ako ne budete mogli da se dogovorite oko tih izmena, projekat bi mogao da propadne i da vam napravi velike gubitke. Kompromis je neophodan. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da započnete novu saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, kao i da ostvarite više uspeha u timskom radu. Imaćete uspeha u trgovini i menadžmentu.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima transporta, turizma, prosvete, usluga, menadžmenta, industrije i građevinarstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini novembra praviti opoziciju sa Uranom zbog čega ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu i porodicu. To će prouzrokovati neočekivane nesuglasice sa najbližima koje ćete moći da rešite samo pristankom na njihove uslove. Uspećete da se uskladite jer ćete imati dobar osećaj za potrebe partnera.

Sunce će u drugoj polovini novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam neslaganja sa partnerom oko društvenih aktivnosti i zajedničkih ciljeva. Ulaskom Sunca u znak Strelca pružiće vam se mogućnosti da se oko svega dogovorite i jedno drugom prilagodite. To će vam omogućiti da imate više vremena za zajedničke trenutke, zabavu, planove i druženje.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na neočekivane stresne situacije u društvenom životu koje će dovoditi do sukoba ili prekida bar jednog prijateljstva. Saznaćete na neprijatan način da se neko od vaših prijatelja tajno viđa i ima intimne odnose sa osobom koja vam se duže vreme dopada i sa kojom pokušavate da se zbližite. U drugoj polovini novembra ćete upoznati nove osobe, započeti novo prijateljstvo ali i početi da se viđate sa osobom koja će vam pokazati da joj se dopadate. Veza je moguća.

Nešto starije Vodolije će naglo izgubiti interesovanje za osobu koja ih je jedno vreme privlačila. U trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekog s kim ćete moći da delite zajednička interesovanja i da imate slobodnu emotivnu vezu sa intimom.

ZDRAVLJE

Prva polovina novembra vam donosi pojačanu osetljivost na stresne okolnosti, što će od vas zahtevati da nađete vreme za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Bićete podložni urološkim upalama. Druga polovina novembra vam donosi nešto bolje i stabilnije zdravlje ali ćete i dalje biti osetljivi na prehladu i virusne infekcije, pa preduzmite preventivne mere.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja je većinom biljnog porekla. Od povrća jedite papriku, kupus, celer, raštiku, patlidžan, grašak i kelj. Od voća će vam odgovarati jabuke, banane, kivi, pomorandže, kao i sušeno voće kao što su smokve, grožđe, brusnice i šljive. Jedite češće morsku ribu. Prijaće vam orasi i kikiriki. Izbegavajte mesne delikatese.

SREĆNI BROJEVI

5, 9, 14, 17, 23

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV