in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BIK ♉

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak na polju karijere ili dobijete bolje radno mesto zahvaljujući vašoj inicijativi, zalaganju, predlozima, aktivnostima i stručnim sposobnostima. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i postići ćete uspeh na polju usluga. Opozicija Sunca sa Uranom izazvaće neočekivani razilazak u interesima sa jednim važnim poslovnim partnerom i može dovesti do prekida partnerstva, što bi vam donelo teškoće u odnosima sa nadređenima. Potrudite se da postignete kompromis ako bude moguće. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i otvoriće vam mogućnost saradnje sa firmom iz inostranstva. Dobićete stručnu podršku koja će vam omogućiti da pokrenete jedan novi projekat. Merkur će ući u znak Škorpiona i pružiće vam mogućnost sa ulazak u novo partnerstvo koje će se pokazati obostrano isplativim. Bićete u mogućnosti da sklopite profitabilne ugovore. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje u razvoju dugoročnih projekata i javnih poslova.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra dovešće do neslaganja sa nadređenima, a moraćete da rešavate propuste u pravnom i finansijskom delu aktuelnih radnih zadataka. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i izazvaće ozbiljne nesuglasice sa poslovnim partnerima zbog vaših jednostranih i ishitrenih poteza. Vaš ugled u javnosti će biti narušen. Neophodno je da otvorenošću na zajednički prihvatljiva rešenja očuvati i poboljšate poslovne odnose. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca, što će vam omogućiti da se posvetite poboljšanju platnog prometa ali ćete imati teškoća da se oko toga organizujete. Uspećete da se uskladite sa saradnicima, što će uvećati vaše finansije.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u finansijskom, poreskom, ekonomskom i administrativnom sektoru. Biće tražena vaša sposobnost kalkulacija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će iz vašeg polja ljubavi praviti opoziciju sa Uranom u prvoj polovini novembra i dovešće do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom zbog nametanja dominacije sa njene strane i vaše preterane potrebe za slobodnim i nezavisnim odlučivanjem. Kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do sukoba oko zajedničkih ciljeva. Svako će vući na svoju stranu.

Opozicija Marsa sa Uranom u drugoj polovini novembra, kao i delimično pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi, prouzrokovaće velike probleme, sukobe i razdor između vas i vašeg partnera. Može da dođe i do razilaženja ili raskida odnosa. Jedino što može da vam pomogne je potpuna iskrenost i spremnost na rešavanje problema uz prilagođavanje.

Ako ste slobodni:

Tokom novembra ćete nailaziti na osobe koje će vas s jedne strane privlačiti, ali ćete lako primećivati njihove nedostatke. Nepromišljeno ćete započeti emotivnu vezu gde ćete odmah postati intimni sa partnerom, da biste ubrzo počeli da se suočavate sa međusobnim razlikama i neslaganjem oko mnogih stvari u vezi. Poželećete da odmah izađete iz tog odnosa ali će vas partner proganjati i praviti vam probleme. Moguće je i fizičko nasilje. Najbolje je da izbegavate ulazak u vezu.

Stariji Bikovi će nailaziti na razočaranja u ljubavi. Uveriće se kako osoba sa kojom će pokušati da se emotivno zbliže nije ni približno onakva kakvom su je zamišljali. Zapravo je sasvim suprotnih osobina, problematična i teška za vezu.

ZDRAVLJE

Ulazak Venere koja vlada vašim poljem zdravlja u znak Jarca, vaš imunitet će se pojačati, a opšte zdravstveno stanje će postati stabilno. Jedino će biti pojačana vaša osetljivost na stresne okolnosti, što će izazivati povremene psihosomatske smetnje. Potrebno je da se više krećete, da izbegavate vetar i kišu i provodite više vremena na čistom vazduhu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate biljnim vlaknima. Od povrća jedite pasulj, brokoli i sušeni grašak. Od voća jedite avokado, jabuke, suve šljive i smokve. Ishrani dodajte čia i lanene semenke, badem i crnu čokoladu. Za doručak jedite zobene žitarice sa jogurtom. Meso i ribu jedite umereno. Izbegavajte hleb. Uzimajte B i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 14, 19, 23

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV