in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

LAV ♌

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da sklopite novi ugovor, započnete profitabilno partnerstvo i ostvarite uspeh na polju javnosti. Ako se bavite sopstvenim biznisom, uvećaćete broj klijenata i zaradu. Opozicija Sunca sa Uranom će vam doneti neslaganja sa nadređenim osobljem, zbog čega ćete kasniti sa rokovima. Vaš položaj na poslu će biti neočekivano ugrožen zbog čega ćete morati da pravite kompromise o kojima ranije ne biste ni započinjali pregovore sa drugom stranom. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju usluga i da nabavite nova sredstva za rad. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima lepote, kao što je kozmetika i slično, kao i ako ste inženjer po struci. Mars će 11 novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje i teškoće u velikim projektima, javnim poslovima i oblastima industrije i građevinarstva. Neke rokove ćete morati da odložite, a to vam može naneti štetu.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra vas upozorava da se posvetite rešavanju pravnih obaveza i sređivanju zaostale administracije. U slučaju posete inspekcije, možete platiti kaznu. Opozicija Marsa sa Uranom može prouzrokovati vaš pad sa položaja, gubitak radnog mesta ili veliku štetu tamo gde to najmanje očekujete i ne neočekivan način. Moguće su ozbiljne nesuglasice sa osobama od autoriteta. Ovo će još više naglasiti delimično pomračenje Meseca u znaku Bika i vašem polju posla. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca, što će vam doneti srećne okolnosti koje ćer vam pomoći da sanirate nastalu štetu i da pokrenete nešto novo u oblastima zabave, ugostiteljstva i u IT sektoru.

Nezaposleni Lavovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, ekonomije, pravosuđa i u sektoru proizvodnje. Ako ste inženjer sa licencom, lako ćete naći novo zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra će doneti više razumevanja i plodne dogovore između vas i voljene osobe. S druge strane, kvadrat Marsa sa Saturnom početkom druge dekade meseca prouzrokovaće svađe unutar porodice i sa partnerom jer niste na vreme rešavali prioritetne stvari. Zauzimaćete tvrdokorne stavove i bićete nepopustljivi.

Druga polovina novembra će vam doneti dalje komplikacije u odnosima sa partnerom. Neslaganja ćete imati i u vezi zajedničkih ciljeva, načina njihovog ostvarenja i onoga što smatrate važnim u vašem odnosu. Tek krajem meseca ćete uspeti da umanjite tenzije i da započnete iskren i otvoren razgovor u cilju rešavanja problema. Uspećete da se uskladite.

Ako ste slobodni:

Početak novembra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim optimizmom i intelektualnim sposobnostima. U početku ćete biti zainteresovani da se bliže upoznate ali ćete već od sredine novembra primetiti da različito posmatrate neke stvari u životu i da postoji veći broj tema u vezi kojih imate različite poglede. Neophodno će biti da prorade i vaša osećanja jedno prema drugom. Samo ako budete osećali povezanost može da dođe do emotivne veze.

Nešto stariji Lavovi će postavljati prevelike zahteve pred osobu sa kojom žele da se emotivno povežu. To će dovesti do udaljavanja ali vi to nećete hteti da prihvatite, niti da menjate vaše stavove. Sami ćete biti krivi za neuspeh u ljubavi.

ZDRAVLJE

Ulazak Venere u znak Jarca i vaše polje zdravlja u prvoj dekadi novembra doprineće jačanju vašeg imuniteta i pokrenuće vas da posvetite više briga svom zdravlju. Obavićete preglede koje ste jedno vreme odlagali i preduzećete preventivne mere kako biste izbegli zdravstvene smetnje. Bez obzira na to, bićete osetljivi na prehladu. Moguće su urološke tegobe.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorične vrednosti, bogate vitaminima i proteinima. Od povrća jedite sočivo, spanać, brokoli, krompir i soju. Pirinač možete češće da pripremate. Od mesa uzimajte pileće i ćureće. Od voća jedite jabuke, kruške, ananas i suvo grožđe. Kikiriki i suncokretove semenke jedite često. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 12, 18, 23

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV