in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

DEVICA ♍

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke koje ćete moći uložiti u razvoj usluga koje se obavljaju posredstvom interneta ili modernih tehnologija. Izbegavajte da ulazite u rizična ulaganja jer biste mogli da se nađete na gubitku. Pregovori sa jednom inostranom firmom o zajedničkoj saradnji bi mogli neočekivano da propadnu zbog opozicije Sunca sa Uranom. Vaši nadređeni neće odobravati vaš pristup poslu i zahtevaće da se prilagodite njima. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Otvoriće vam se pogodnosti da pokrenete nove kreativne projekte ili da ostvarite više uspeha ako se bavite zabavom i ugostiteljstvom. Započećete pregovore oko novih projekata i bićete bolje organizovani u svim neophodnim segmentima vašeg posla. Od ruke će vam ići trgovina, saobraćaj i komunikacije. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće napete i nekorektne odnose između zaposlenih u vašem preduzeću, što će i vama praviti probleme. Nećete se slagati sa sistemskim rešenjima i sa nadređenima.

Trigon Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi novembra omogućiće vam da steknete dobar osećaj kako da se predstavite u javnosti i kako da poboljšate odnose sa vašim partnerima i klijentima. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što vas upozorava da budete vrlo pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja ili komunikacije jer ćete na tim poljima imati neočekivane probleme kao što su saobraćajni udesi ili zastoji i prekidi u protoku informacija, što će vam naneti gubitke. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca i omogućiće vam da sve prioritetne zadatke završite u predviđenom roku i da započnete nove projekte neometano. Najviše uspeha imaćete u oblastima usluga i trgovine.

Nezaposlene Device će dobiti pogodne mogućnosti da nađu novo zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija, trgovine, građevinarstva i usluga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur će na samom početku novembra praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam više vere i optimizma u nastojanju da vaš odnos sa voljenom osobom oplemenite novim zajedničkim interesovanjima i ciljevima. Provodićete više vremena zajedno i dobro ćete se u svemu razumeti. Umećete da ispunite partnerove želje.

Pokrenućete razgovore o važnim temama, što će vam omogućiti da jedno drugom pružite više pažnje i da vaš odnos stavite na prvo mesto, iznad poslovnih, privatnih i društvenih obaveza. Na taj način ćete ukloniti smetnje koje su izazivale ranije nesuglasice između vas dvoje i postići ćete stabilnost i više sklada. Iskreno ćete razmenjivati tople obostrane emocije.

Ako ste slobodni:

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi novembra praviti trigon sa Neptunom i činiće vas zanesenim i u potrazi za vezom o kojoj volite da sanjarite u slobodno vreme. Srećne okolnosti će vas dovesti do poznanstva sa osobom koja će vam delovati blisko jer će imati slične kriterijume i očekivanja u ljubavi kao i vi. U početku ćete zajedno sanjariti i razmenjivati kreativne ideje, da biste se ubrzo zaljubili i spontano započeli emotivnu vezu koja ima izgleda za zajednički život.

Starije Device će predložiti osobi sa kojom se viđaju i imaju povremene intimne odnose bez obaveza da pokušaju da neko vreme provedu zajedno kako bi bili sigurni da li su spremni za vezu. Vaš predlog će biti prihvaćen sa izgledima na uspeh.

ZDRAVLJE

Novembar vam donosi promenljivo zdravlje. Potrebno je da se više krećete i da više vremena provodite na mestima gde je vazduh čist. Odgovaralo bi vam da vikendom boravite na planini ako ste u mogućnosti ili da češće odlazite na izlete u prirodu ili bar u svakodnevnu šetnju. Biće vam osetljivi disajni organi i zglobovi. Mogući su bolovi u kostima i leđima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Od povrća pripremajte sočivo, pasulj, kupus, grašak i kelj. Jedite goveđe i pileće meso, a od ribe pripremajte tunjevinu. Jogurt i jaja jedite za doručak uz integralni hleb i maslac. Od voća jedite ananas, jabuke, sušene smokve i suvo grožđe. Za dodatak ishrani uzimajte suncokretove semenke i B vitamin.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 14, 18, 23

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV