in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VAGA ♎

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da se bavite radnima zadacima koje volite da obavljate i gde možete da pokažete vašu preduzimljivost, kreativnost, idejna rešenja i rukovodeće sposobnosti. S druge strane ćete nailaziti na teškoće u završnoj fazi aktuelnih radnih zadataka zbog kvadrata Merkura sa Plutonom. Opozicija Sunca sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u platnom prometu. Jedna važna transakcija će biti otkazana i nećete moći da prikupite sredstva za pokretanje novih projekata. Ne bi valjalo da se zadužujete i da ulazite u nove investicije. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Promenićete ili ćete preurediti poslovni prostor i potrudićete se da se bolje organizujete na polju novca, kao i da izradite efikasnije finansijske planove. Uspeh vas očekuje ako se bavite arhitekturom, dizajnom enterijera ili proizvodnjom, trgovinom ili servisiranjem bele tehnike. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće gubitke zbog vaše svojeglavosti i grešaka u rukovanju novcem.

Trigon Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi novembra će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze u oblasti usluga. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i postići uspeh ako se bavite zdravstvom. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što lako može dovesti do neočekivane blokade vašeg poslovnog računa zbog zaostalih i neizmirenih obaveza prema poveriocima i ranijih zaduživanja. Delimično pomračenje Meseca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijske probleme. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da započnete nove pregovore kako biste se izvukli iz dužničke krize. Biće vam potrebno više napora oko organizacije i priprema za rad.

Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, transporta, logistike, konsaltinga i zdravstva. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Marsom u prvoj dekadi novembra pokrenuće vas na zajedničke akcije sa voljenom osobom u cilju poboljšanja zajedničkog budžeta i ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće sukobe i gubitak poverenja između vas i vašeg partnera jer ćete početi da nalazite niz zamerki jedno drugom zbog neispunjenih očekivanja.

Opozicija Marsa sa Uranom u drugoj polovini novembra preti da vas dovede na korak do raskida odnosa. Vaš partner i vi ćete biti nesređeni, skloni naglim potezima i odlukama, pri čemu će svako vući na svoju stranu i optuživati onog drugog za probleme u vašoj vezi. Slušajte svoj razum i budite spremni na kompromis. Samo tako možete rešiti nesklad između vas.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni da se nepromišljenu upuštate u avanture sa osobama koje su po prirodi problematičnog i nekontrolisanog ponašanja, a to vam može naneti dosta neprilika. Sa jednom osobom ćete ući u površnu vezu u prvoj dekadi novembra ali ćete ubrzo otkriti kako je to neko ko je opsednut vama i ko će pokušati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Vaš pokušaj da prekinete taj odnos, izazvaće burnu reakciju druge osobe i doneti vam probleme. Najbolje da ne ulazite u vezu.

Starije Vage će biti sklone tvrdoglavom insistiranju kako su sa osobom koja im se jako dopada idealan par u ljubavi. Ući ćete olako u vezu i zaključiti da je vaš novi partner suprotnost onom što ste očekivali. Očekuju vas svađe i sukobi.

ZDRAVLJE

Novembar će vam većim delom biti povoljan mesec na polju zdravlja. Bićete više motivisani da se krećete i da se bavite svakodnevnim rekreativnim fizičkim vežbama i psihofizičkom relaksacijom. Potrudite se da pri tom izbegavate loše vremenske prilike jer ćete biti podložni prehladi, a moguća je upala mokraćnih kanala i otežana cirkulacija u stopalima.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vlaknima. Pripremajte jela čiji su osnovni sastojci pasulj, artičoka, čia i lanene semenke, brokoli, sušeni grašak i zobene žitarice. Prijaće vam sok od cvekle i šargarepe ili da ih konzumirate presne jer to čisti vašu jetru i poboljšava krvnu sliku. Od voća jedite jabuke i suve šljive. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

2, 9, 16, 20, 25

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV