in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam podršku za postizanje važnih rokova. Veći deo vaših obaveza biće usmeren na rad od kuće, posebno ako se bavite administracijom, IT sektorom ili dizajnom. Kvadrat Merkura sa Plutonom će vam doneti spletke i ogovaranja od strane nedobronamernih osoba što će negativno uticati na vaš ugled. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do neočekivanog prekida jednog poslovnog partnerstva zbog sukoba interesa, a to vam može naneti štetu i gubitke. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u vaš znak. Pokrenućete nove pregovore, a vaš nastup će delovati upečatljivo na drugu stranu koja će biti zainteresovana za vaše predloge i uslove. Vaša veština održavanja sastanaka i prezentacija će vam doneti dobitke. Vaše organizacione sposobnosti, inteligencija, snalažljivost i radno iskustvo doneće vam uspon u karijeri.

Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati sukob sa nadređenima i kašnjenje u rokovima. Imaćete gubitke i štetu. Trigon Sunca sa Neptunom će vam 12. novembra doneti uspeh u menadžmentu i kreativnim projektima, kao i ako se bavite dizajnom, zabavom, ugostiteljstvom ili prosvetom. S druge strane opozicija Marsa sa Uranom 17. novembra će vas činiti skloni nepromišljenim potezima i otvorenim sukobima sa autoritetima, što bi moglo dovesti do skandala u javnosti i loše se odraziti na vaš ugled i položaj. Delimično pomračenje Meseca u znaku Bika dovešće do velikih smetnji u partnerskim poslovima. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i pružiće vam se mogućnosti da poboljšate finansijsko stanje zahvaljujući mudrim i veštim potezima. Važno je da se dobro organizujete i budete istrajni.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, trgovine, saobraćaja, komunikacija, ekonomskom i finansijskom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Sunca sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi u prvoj dekadi novembra vam donosi vam velike napetosti i neslaganja sa voljenom osobom, zato što ćete biti skloni da sebe i svoje potrebe ističete u prvi plan, zanemarujući svog partnera. Ulazak Venere u znak Jarca pokrenuće razgovore o važnim stvarima u cilju rešavanja neslaganja i problema.

Opozicija Marsa sa Uranom, kao delimično pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi i partnerstva moglo bi dovesti do raskida odnosa sa partnerom u slučaju da istrajete u svojim stavovima i ne potrudite se da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje. Odnos Venere sa Neptunom će vam krajem meseca dati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i rešenje problema.

Ako ste slobodni:

Novembar vam donosi nestabilnu situaciju na polju ljubavi. Bićete skloni nepromišljenom ulasku u avanturu sa osobom koja će se pokazati problematičnom i sa kojom nećete pronaći ono što očekujete, već će vam priređivati nesuglasice, svađe i neprijatne situacije. Raskinućete tu vezu ali će vas bivši partner proganjati i pokušavati da vas navede da se vratite. Vi sami ćete se u nekim situacijama ponašati ekscentrično, posebno u pokušaju da privučete jednu osobu koja vam se sviđa.

Stariji Škorpioni će biti nestalni u pokušajima da privuku pažnju osobi sa kojom žele da se emotivno zbliže. Kada uspete da uspostavite komunikaciju, povući ćete se, da biste nenadano pokazali osećanja. Tako ćete zbuniti vašu simpatiju.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja sa Saturnom i opozicija sa Uranom doneće vam pad imuniteta i osetljivo zdravlje tokom novembra. Bićete skloni povredama, lomovima, bakterijskim i virusnim infekcijama. Bićete osetljivi na stres, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Moguće su urološke tegobe, glavobolja i bol u kostima. Više odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne kako bi vaš organizam mogao da postigne neophodnu ravnotežu. Od povrća uzimajte rukolu, šparglu, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, kelerabu i beli luk. Od voća jedite mandarine, grejpfrut, ananas i jabuke. Pijte biljne čajeve i sok od limuna. Potreban vam je magnezijum i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

6, 13, 18, 21, 25

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV