in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

STRELAC ♐

POSAO

Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da uspešno nastavite i zaključite pregovore koje obavljate uz tajnosti, a koji se tiču projekta koji bi vam mogao doneti veliki profit. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će vam doneti nedostatak sredstava da taj projekat pokrenete u vreme kada ste planirali. Nije povoljno vreme za nove i velike investicije. Opozicija Sunca sa Uranom vam donosi spletke i probleme na poslu sa nadređenima i sa radnim kolegama ali i saradnicima. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i uspećete da nabavite sredstva za pokretanje tek dogovorenog projekta i za nastavak aktuelnih radnih zadataka. Odgovorno i pažljivo ćete rukovati novcem. Merkur će ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da se zaštitite od nedobronamernih osoba i učvrstite radne pozicije i status. Započećete nove tajne pregovore i ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom, obezbeđenjem ili radite u unutrašnjim poslovima. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i doći će do zastoja jer će vaše planove stopirati neko ko je iznad vas.

Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra će vam naneti gubitke zbog neslaganja sa nadređenima oko načina obavljanja planiranih obaveza. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite modernim tehnologijama, saobraćajem i komunikacijama. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što će dovesti do neočekivanog prekida projekta koji ste nedavno pokrenuli, a to će dovesti u pitanje vaš dalji ostanak na aktuelnom poslu. Ovo će još više naglasiti pomračenje Meseca u znaku Bika. Sunce i Merkur će ući u vaš znak u trećoj dekadi novembra i omogućiće vam da započnete nove projekte, čak i da pokrenete sopstveni biznis. Trigon Marsa sa Neptunom će vam pomoći da sve važne obaveze obavite u predviđenom roku.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, kao i da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti tražene.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra će poboljšati vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete razgovore o novim zajedničkim planovima, dobro ćete se slagati i poštovati dogovoreno. Ulazak Merkura u znak Škorpiona 5. novembra će vas činiti spremnim da se poverite partneru ui vezi onoga što vas brine. Dobićete podršku i razumevanje.

Trigon Merkura sa Neptunom u drugoj polovini novembra doneće vam skladne trenutke sa članovima porodice. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i vaših najbližih i pružaćete im više pažnje nego obično. Ulazak Merkura u vaš znak u trećoj dekadi meseca doneće vam više prijatnih trenutaka uz voljenu osobu i poboljšaće poverenje u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra ćete preko jednog prijatelja upoznati osobu koja će vas snažno privući svojim izgledom. Delovaće vam izazovno i potrudićete se da se bolje upoznate. Pri tome ćete saznati da vaša nova simpatija nie slobodna ali kako će privlačnost biti obostrana, upustićete se u tajnu vezu i intimne odnose. Više od toga vam neće biti potrebno jer ćete shvatiti da se u drugim stvarima ne slažete tako dobro. Krajem meseca će vam neko novi pružiti pažnju i zainteresovati vas.

Nešto stariji Strelci će početkom novembra postati intimni sa osobom koja ih duže vreme privlači ali će uslov te osobe biti da to drže u tajnosti. Kako će vaša veza krenuti dobrim tokom, krajem meseca ćete se dogovoriti da ostanete zajedno.

ZDRAVLJE

Sunce, Merkur i Mars će u novembru praviti opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja, što vam donosi pad imuniteta i činiće vas sklonim upalama, kardiovaskularnim i urološkim smetnjama. Neophodno je da preduzmete preventivne mere kako biste izbegli ozbiljnije tegobe. Bićete osetljivi na stres, što će izazivati psihosomatske smetnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lake za probavu i koje sadrže vitamine i antioksidanse. Od povrća jedite beli luk, spanać, brokoli, pasulj, krompir i kupus. Od voća uzimajte suvo grožđe, šljive, nar, avokado, pomorandže, grejpfrut, kivi i banane. Orasi, lešnik, badem i tofu sir uzimejte često. Pijte zeleni čaj. Potreban vam je magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

7, 15, 18, 21, 24

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA 2021: DOŠLO JE VREME DA MU OKRENEŠ LEĐA I NAĐEŠ NOVU LJUBAV