in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

OVAN ♈

POSAO

Početak oktobra vam donosi teškoće na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam neslaganja sa poslovnim partnerima koja će zahtevati promene planova i prilagođavanje okolnostima. Ovo nije povoljan period za potpisivanje novih ugovora. Neophodan je dogovor oko finansija kako biste rešili ovaj problem, a to ćete uspeti zahvaljujući odnos Venere sa Plutonom. Nakon toga ćete poboljšati saradnju i bolje ćete se organizovati u timskom radu. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnost za saradnju sa inostranim partnerima, posebno ako ste po struci dizajner ili ako se bavite samostalnim poslom. Konjunkcija Sunca sa Marsom će vam omogućiti sa uđete u partnerstvo sa osobom na visokom položaju, ali će vaše mogućnosti odlučivanja u ovom partnerstvu biti umanjene i glavnu reč će imati osoba na višem položaju. To će vam doneti nove pritiske ali ćete uspeti da vaše obaveze obavljate korektno i na vreme. Jasno ćete sagledati vaše šanse i ostvarićete uspeh na polju javnosti.

Mekur će 10. oktobra praviti konjunkciju sa Marsom i omogućiće vam da pokrenete jedan važan zajednički projekat koji će vam doneti bolji položaj u poslu, nova poznanstva i partnerstva i velike šanse da se probijete ispred konkurencije. Saturn kreće direktno i biće vam lakše da rešavate obaveze u okviru velikih i dugoročnih projekata. Sunce će 17. oktobra praviti kvadrat sa Plutonom, zbog čega ćete biti suočeni sa nedostatkom resursa i preprekama koje će dolaziti iz nevidljivog izvora. Jupiter i Merkur će krenuti direktno 17. oktobra, što će vam omogućiti bolju koordinaciju sa saradnicima. U trećoj dekadi oktobra kvadrat Marsa sa Plutonom vam donosi konflikte sa osobama od autoriteta.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, prava, administracije i javnosti. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to planirate.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 2 oktobra praviti odnos sa Plutonom i probudiće u vama strasti što će vašem emotivnom partneru prijati i doprineće unošenju dinamike u vašu vezu. Sunce će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju partnerstva, što će vam doneti motivaciju da zajedničkim snagama započnete ostvarivanje važnih ciljeva koji će poboljšati vaš zajednički život.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju ljubavi i omogućiće vam da rešite teškoće koje su vam pravile smetnje u vezi u proteklom periodu. Poboljšaćete komunikaciju. Bićete srećni i zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Na početku oktobra će vam odnos Venere sa Plutonom doneti poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući, na prvom mestu svojim izgledom, a zatim i snažnim karakterom. Zaljubićete se i počećete da se viđate, izlazite i provodite mnogo vremena zajedno. Vaša nova simpatija će umeti da vas motiviše i pokreće da ispoljite najbolji deo sebe. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu koja će biti skladna ali i puna izazova jer ćete morati da se date celim bićem u vezu.

Stariji Ovnovi će na početku meseca postati intimni sa osobom koju su nedavno upoznali i koja ih neodoljivo fizički privlači. Poželećete da uđete i u emotivnu vezu ali ćete prvo morati da se dokažete i prođete test od strane partnera.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo na početku oktobra i bićete podložni upalama ali će to biti kratkotrajno i ako i dođe do nekog oboljenja, brzo ćete se oporaviti. Do kraja meseca će vaš imunitet ojačati zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem i Marsom. Praktikovaćete fizički trening koji će doprineti boljoj fizičkoj kondiciji. Izbegavajte zagađen vazduh i jak vetar.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica sa mnogo vitamina. Od povrća jedite pasulj, grašak, karfiol, cveklu, krastavac, krompir i šargarepu. Od mesa jedite piletinu, ćuretinu i ribu. Jogurt, sir i masline možete uzimati svakog dana. Integralni hleb, testenine i slatkiše jedite umereno. Od voća jedite kruške, jabuke i pomorandže. Uzimajte E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

7, 11, 16, 20, 25

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU