in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

JARAC ♑

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće teškoće u odnosima sa saradnicima, kao i slabili priliv finansija na vaš račun, što će vas ometati u ostvarivanju planiranih radnih zadataka. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će vas primorati da izmenite neke planove i da se reorganizujete jer ćete se suočavati sa problemima nastalim zbog vaših ranijih propusta. To može da se nepovoljno odrazi na vaše pozicije. Na sreću, zahvaljujući vašoj snalažljivosti i poslovnim vezama, ove teškoće ćete uspeti da rešite i da se izvučete bez negativnih posledica. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnosti da dobijete podršku od nekoga ko se nalazi u pozadini, a ima velikog uticaja na poslove kojima vi trenutno upravljate. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju posla i karijere, što će vam pružiti mogućnost da započnete sa novim projektima koji će se pokazati značajnim za vaš napredak u karijeri. Sam početak će biti dosta težak jer ćete nailaziti na velike izazove koji će zahtevati od vas veštinu i strpljenje.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da jasno sagledate vaše ranije propuste i greške u radu i da se bolje organizujete oko svega što je neophodno započeti. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno. Bićete u mogućnosti da poboljšate finansijsko stanje tako što ćete uspeti da naplatite zaostala potraživanja. Uspećete i da većim delom nadoknadite odložene radne zadatke. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i veštim potezima ćete uvećati priliv sredstava na vaš račun. Kvadrat Marsa sa Plutonom će vam doneti sukobe i neslaganja sa nadređenima koje će biti nepovoljna po vaš položaj. Ulazak Marsa u Škorpiona donosi vam bolje saradničke odnose.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima menadžmenta, zdravstva, ekonomije i u inženjerskim oblastima. Tražiće se vaše stručne sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina oktobra dovešće do buđenja uspavanih strasti i do poboljšanja dinamike u odnosima sa voljenom osobom. Jedno drugoga ćete podsticati na zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i to će uneti više radosti u vaš odnos. Ulaskom Venere u znak Strelca postaćete raspoloženi da nalazite više vremena za zajedničke intimne trenutke.

Druga polovina oktobra vam donosi stabilnost u odnosu i mogućnost ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Počećete da otkrivate vrednosti i prednosti vaše emotivne veze koje niste jasno videli ranije ili one koje ste zapostavili. Pokazaćete voljenoj osobi koliko vam znači jednim lepim gestom pažnje, poklonom i izlaskom na mesto koje oboje volite.

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete upoznati osobu koja će vas snažno privući, pre svega na fizičkom nivou, ali će tu postojati i nekakva dublja povezanost koju ćete oboje na samom početku osetiti. Jedno drugome ćete delovati magnetski privlačno i odmah ćete početi da se viđate, izlazite, razgovarate o raznim srodnim temama i da provodite mnogo vremena zajedno. Mada ćete biti nesigurni u početku, ubrzo ćete imati utisak da ste pronašli srodnu dušu. Do kraja meseca ćete ući u vezu.

Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će ih u početku privući fizički i sa kojom će vrlo brzo ući u intimne odnose. Očekivaćete samo prolaznu avanturu ali ćete se vrlo brzo pojaviti obostrane emocija što vam otvara mogućnost veze.

ZDRAVLJE

Početkom oktobra bićete osetljivi na stres i na prehladu. Potrebno je da izbegavate situacije koje na vas deluju stresno i da se više odmarate. Više odmora i relaksacije vam je neophodno. Na taj način ćete brzo i lako dovesti vaš organizam u stabilno stanje. U drugoj polovini oktobra će Merkur krenuti direktno i vaš imunitet će biti ojačan, a zdravlje bolje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od povrća je dobro da uzimate brokoli, grašak, rukolu, kelerabu, crvenu papriku i šargarepu. Od voća uzimajte mango, kivi, grejpfrut, ananas, mandarine i jabuku. Sok od limuna pijte svakog dana po jednu čašu. Morske alge i mineralna voda će vam prijati za čišćenje organizma od štetnih materija.

SREĆNI BROJEVI

4, 12, 17, 21, 25

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU