in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

VODOLIJA ♒

POSAO

Venera koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom. Bićete skloni pogrešnim odlukama u rukovanju finansijama koje bi mogle da vam nanesu gubitke i da ugroze vaš položaj. Kvadrat Merkura sa Plutonom dovešće do izostanka podrške koju očekujete od jednog stručnog tima, a uzrok će biti zbog nejasno definisanih obaveza. Kako ćete odmah preduzeti sve što ste u mogućnosti da ove probleme rešite, pokazaćete se vrlo vešti i uspećete da dovedete sve to u red i da izbegnete gubitke. Venera će ući u znak Strelca 7 oktobra i otvoriće vam mogućnost da ostvarite uspešnu saradnju sa prosvetnim ustanovama, turističkim agencijama i inostranim partnerima. Imaćete uspešniju saradnju sa ženama. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, što će vam omogućiti da pokrenete nove projekte koji su povezani sa edukacijom u vidu kurseva i seminara. Bićete u mogućnosti da započnete posao koji je povezan sa inostranstvom i koji obuhvata uvoz inostrane robe kao što su alati, mašine i bela tehnika. Nailazićete na velike izazove.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da obnovite pregovore o dobijanju stručne pomoći i saveta za dalji nastavak i napredak aktuelnih planova i radnih zadataka. Uspećete da se bolje organizujete. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno, što će vam omogućiti da se usmerite na poboljšanje vaših veština koje ste zapostavili, kao i na preuzimanje višeg stepena odgovornosti kako biste uspeli da vaš radni status učinite stabilnim i nadoknadite odložene obaveze. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da dobijete više poverenja od strane nadređenih, dok vas kvadrat Marsa sa Plutonom upozorava da izbegavate nelegalne poslove i da se čuvate spletki.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, transporta, saobraćaja, komunikacija, mehanike i građevinarstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Marsom u prvoj dekadi oktobra donosi vam mogućnost da otputujete sa partnerom na mesto gde biste mogli da imate dinamična dešavanja koja bi u vama probudila uspavane strasti. Ako se ne odlučite za putovanje, otkrićete nova zajednička interesovanja i to će vas oboje zaokupiti, pa ćete uživati u zajedničkim aktivnostima.

Sunce će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Jupiterom i kvadrat sa Plutonom. S jedne strane ćete biti puni optimizma i prenosićete svoju pozitivnu energiju na voljenu osobu, umećete da joj pružite podršku i oslonac u svemu, ali ćete s druge strane biti skloni sumnjičavosti i skrivanju vaših ličnih problema od partnera. To može dovesti do nesuglasica.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi oktobra osobu koja dolazi iz daleka i koja će vas privući svojom skrivenom snagom i ličnim kvalitetima. Doći će do obostranih simpatija, bliskosti, moguće i do ulaska u intimne odnose. Provešćete zajedno više lepih dana i kasnije ćete nastaviti vezu na daljinu. Postoji mogućnost da ta veza vremenom postane ozbiljna i da odlučite da živite zajedno, ali će vas na tom putu čekati brojna iskušenja koja ćete morati da savladate. Imaćete volju da uspete.

Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja će imati dobar osećaj za njihove potrebe i koja će im otvoreno pokazati svoju naklonost. Doći će do obostranih emocija ali je potrebno da pazite da se ne pojave prejake strasti u isto vreme.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade jer ako budete previše izloženi hladnom, kišnom i vetrovitom vremenu, može doći i do infekcije mokraćnih kanala, upale pluća, grla i otežane cirkulacije. Moguće su i kardiovaskularne smetnje. Potrebno je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Druga polovina oktobra vam donosi stabilno zdravlje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže antioksidanse, kao i gradivne namirnice pune vitamina i proteina. Od povrća jedite crni i beli kuk, cveklu, krastavac, spanać, pasulj, sočivo, krompir i kupus. Od voća vam se preporučuje što više pomorandže, limunovog soka, ananas, kivi i jabuka. Pijte mineralnu vodu. Izbegavajte slatko.

SREĆNI BROJEVI

6, 10, 17, 21, 25

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU