in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

BIK ♉

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam finansijske teškoće, uvećane troškove, kao i neslaganje sa poslovnim partnerima. Biće neophodno i da rešavate zaostale pravne stvari. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će dovesti do izostanka očekivane stručne i finansijske podrške. Izbegavajte da se koristite nelegalnim načinima poslovanja jer vam to može naneti štetu. Trigon Merkura sa Jupiterom će vam pomoći da rešite veći deo finansijskih i pravnih teškoća i da održite vaš radni status stabilnim. Bićete dobro organizovani. Venera 7. oktobra ulazi u znak Strelca, što će vam omogućiti bolji platni promet. Većinu vaših dugovanja ćete uspeti da isplatite. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i bićete u mogućnosti da pokrenete nove ponude koje se odnose na usluge. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom, trgovinom sredstvima za higijenu, farmaceutskom industrijom, zanatskim radovima ili servisom tehnike. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da poboljšate odnose sa kolegama na vašem radnom mestu.

Saturn će 11. oktobra krenuti direktno, a direktno će krenuti i Jupiter i Merkur 17. u mesecu. To će vam olakšati rad na velikim i dugoročnim projektima, ubrzaće finansijske transakcije i omogućiti vam da nastavite pregovore i razvoj planova koji su bili odloženi.Trigon Marsa sa Jupiterom vam donosi odgovornije poslove i rukovodeće mesto u jednom sektoru vaše firme. Čuvajte se spletki onih koji bi želeli da dobiju vaše radno mesto. Mars će 30. oktobra ući u znak Škorpiona i doneće vam uspeh u javnosti kao i novo poslovno partnerstvo.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, računovodstva, ekonomije i u pravnom sektoru. Biće tražene vaše sposobnosti rada sa klijentima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će praviti konjunkciju sa Marsom 8. oktobra, što će vas pokrenuti da pokažete više inicijative u odnosu sa voljenom osobom. Umećete da vašeg partnera pokrenete na akciju i unećete veliku volju i napore kako biste ostvarili jedan važan zajednički cilj. Konjunkcija Merkura sa Marsom poboljšaće vašu komunikaciju i pokrenuti konstruktivne razgovore.

Trigon Marsa sa Jupiterom u drugoj polovini oktobra omogućiće vam da unesete više sklada u vaš odnos i poboljšate kvalitet vašeg zajedničkog života. Ostvarićete i jednu zajedničku želju ali ćete putovanje koje ste planirali morati da odložite. Krajem meseca će Mars ući u znak Škorpiona, što će pojačati vaše strasti i uživaćete u intimnim trenucima.

Ako ste slobodni:

Prva dekada oktobra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući snagom svoje ličnosti. Do sredine meseca ćete ući u intimne odnose. Vaš odnos će biti ispunjen dinamikom, a vaš novi partner će na vas uticati pozitivno, biće pun inicijative i pružaće vam podršku tamo gde to bude potrebno. U drugoj polovini oktobra kvadrat Marsa sa Plutonom izazvaće konflikte i staviti vašu vezu na probu. Ako prevaziđete nesuglasice, započećete ozbiljnu vezu.

Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom koja ih privlači i koja je puna energije, strastvena i dominantna po prirodi. Otkrićete kako se dobro slažete ali ćete i pored toga biti neodlučni da li da započnete emotivnu vezu ili da ne žurite s tim.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo i osećaćete pad imuniteta koji bi mogao da dovede do prehlade. Bićete podložni kardiovaskularnim smetnjama. Poželjno je da prekontrolišete krvnu sliku i krvni pritisak. Biće vam osetljivi grlo i bubrezi. U trećoj dekadi oktobra će doći do poboljšanja ali je važno da izbegavate preterane napore i izlaganje vlagi i hladnoći.

Potrebno je da unosite kalorične namirnice kao što su sirevi, pileće, ćureće i juneće meso, jaja i morska riba. Od povrća uzimajte pasulj, grašak, karfiol, krompir, spanać, praziluk, celer i cveklu. Integralne žitarice, crni hleb, testenine uzimajte umereno. Jogurt, masline, med i magnezijum možete dodavati svakodnevno u ishranu. Od voća jedite pomorandže.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 14, 19, 23

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU