in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

BLIZANCI ♊

POSAO

Merkur će 1. oktobra praviti kvadrat sa Plutonom, što će vas činiti sklonim ulasku u rizične transakcije i investicije, zbog čega biste mogli da imate gubitke. Investicije koje se neće pokazati rizičnim su one koje su vezane za oblasti usluga i zdravstva. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca i doneće vam mogućnost da sklopite novo poslovno partnerstvo i da potpišete nove ugovore koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Očekuje vas uspeh u radu sa klijentima i uspeh na polju javnosti. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, što će vam omogućiti da započnete nove projekte koji će od vas zahtevati da ispoljite stručne veštine, snalažljivost, upornost, efikasnost, stvaralačke i rukovodeće sposobnosti. Pokrenućete projekat u oblasti koja vam je bliska po struci i znanju i biće to posao koji volite da radite, pa ćete dati sve od sebe i to će vam olakšati da dođete do uspeha. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da uklonite propuste u planovima i organizacionom delu i da u kratkom roku nadoknadite odložene i propuštene radne obaveze.

U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno, što će vam olakšati i ubrzati uklanjanje teškoća i smetnji u odnosima sa inostranim partnerima, u oblastima turizma, prosvete, transporta, komunikacije i trgovine. Mars će 19. oktobra praviti trigon sa Jupiterom i dobićete stručnu i finansijsku podršku koju duže vreme očekujete. S druge strane vas kvadrat Marsa sa Plutonom upozorava da budete pažljivi sa troškovima i da ne ulazite u poslove koji zahtevaju velika ulaganja. Nailazićete i na teškoće u platnom prometu koje će vas usporiti u ostvarivanju ciljeva. Mars će 30 oktobra ući u znak Škorpiona gde je u sedištu i omogućiće vam da pokrenete novu ponudu u oblasti usluga koja će vam doneti dobitke.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zabave, prosvete, dizajna, ugostiteljstva i usluga. Imaćete dobitke ako prihvatite jedan honorarni posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Jupiterom na početku oktobra donosi vam neslaganje sa partnerom i sklonost ka nekorektnim potezima, kao što je nepoštovanje zajedničkog dogovora ili ulazak u neku aferu iza leđa voljenoj osobi. Na sreću, trigon Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da iskreno i otvoreno razgovarate o problemima i nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Venera će 7 oktobra ući u znak Strelca i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će dovesti do poboljšanja kvaliteta vaše emotivne veze i ući ćete u stabilnu fazu gde ćete jedno drugom poklanjati više pažnje, podrške, duboke emocije i podsticaje. Bićete i pomalo idealistički nastrojeni. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam opuštajuće vikend putovanje.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni ulasku u avanture na početku oktobra ali će to biti kratko i prolazno. Već do sredine meseca ćete upoznati osobu koja će vam privući svu pažnju i koja će se pokazati kao neko s kim ćete moći da se složite i na emotivnom i na intelektualnom planu. Ubrzo ćete ući u intimne odnose ali ćete biti skloni i da previše očekujete, pa su moguća manja ali prolazna razočarenja. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu koja će se pokazati veoma skladnom i na duge staze.

Stariji Blizanci će u prvoj dekadi oktobra upoznati osobu sa kojom će od samog početka osećati obostranu privlačnost i pored koje će se osećati prihvaćeno, shvaćeno i voljeno. Spontano ćete započeti emotivnu vezu i bićete srećni.

ZDRAVLJE

Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom će ojačati vaš imuni sistem i pokrenuće vas da se više krećete i budete fizički aktivniji. Praktikovaćete odlazak u teretanu bar jednom nedeljno ili neki drugi vid rekreativnih aktivnosti. Takođe ćete se odlučiti da poboljšate prevenciju protiv bolesti. Više žete se odmarati. Bićete otporni na stresne okolnosti.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje osim visoke hranljive vrednosti, omogućuju lakše čišćenje štetnih materija iz organizma. Od voća uzimajte pomorandžu. Od povrća jedite spanać, cveklu, crni i beli luk i kelj. Za doručak uzimajte pšenične klice i jogurt. Svakodnevno jedite orah i suncokretove semenke. Pijte više vode i sok od limuna.

SREĆNI BROJEVI

1, 7, 15, 18, 23

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU