in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

LAV ♌

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica sa poslovnim partnerima u vezi zajedničkih ulaganja,a to će dovesti do zastoja i odlaganja pojedinih rokova. U odnosima sa poslovnim partnerima će doći do nesuglasica. Kvadrat Merkura sa Plutonom će odložiti pregovore oko novih ponuda iz oblasti usluga, a doći će i do neslaganja sa radnim kolegama i spletki na vašem radnom mestu. Trigon Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da se dogovorite sa partnerima oko nastavka zajedničke saradnje i da sklopite jedan novi ugovor čija je realizacija bila odlagana više puta zbog neslaganja u zajedničkim interesima. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca, što će vam doneti inspiraciju za nove kreativne poduhvate, kao i mogućnost da radite posao koji volite i gde možete da ispoljite vaš smisao za estetiku i sklad. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, zabavom i ugostiteljstvom. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i omogućiće vam da započnete novi projekat u oblasti trgovine i menadžmenta, koji će vam doneti veliki uspeh.

Retogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da nastavite važne pregovore koji su bili odloženi zbog nepovoljnih okolnosti, a koje ćete sada uspešno privesti kraju. Saturn, Jupiter i Merkur će krenuti direktno u drugoj dekadi oktobra, što će vam omogućiti da nadoknadite propuštene šanse i dovršite nedovršene i odložene obaveze u oblastima javnosti, komunikacija, saobraćaja, trgovine i da rešite zaostale prave obaveze. Mars će u trećoj dekadi oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i prouzrokovaće izuzetno napetu atmosferu na vašem radnom mestu i velika neslaganja sa osobama koje vas okružuju na poslu. Ulazak Marsa u znak Škorpiona 30. oktobra omogućiće vam da zauzmete stabilne pozicije.

Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, prava, ekonomije, komunikacija i trgovine. Tražiće se vaše veštine rada sa klijentima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada oktobra će vam biti povoljna za važne razgovore sa voljenom osobom i za dogovore o zajedničkim ciljevima. Uspećete da prevaziđete neslaganja od ranije i da poboljšate komunikaciju. Saturn koji vlada vašim poljem braka će krenuti direktno 11. oktobra i omogućiće vam da unesete više stabilnosti u vaš odnos i da pružite više oslonca partneru.

Na kraju oktobra će Sunce praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati međusobno nametanje dominacije. Imaćete utisak da je vaš partner previše zahtevan i naporan.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi oktobra osobu sa kojom ćete se dobro razumeti i sa kojom ćete već od prvog trenutka nalaziti zajedničke teme i mogućnost da budete otvoreni i iskreni, sa jasnim osećanjem da vas druga osoba prihvata potpuno, bez predrasuda. Prijaće vam da se često viđate i provodite vreme u zajedničkim aktivnostima i razgovorima. Počećete da osećate uzajamne emocije koje će dovesti do ulaska u vezu ali ćete nakon toga trebati da se prilagodite jedno drugom.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će ih snažno privući i sa kojom će ući u intimne odnose, nakon čega će se pojaviti i emocije kao i potreba da budete sve više zajedno i bliži jedno drugom. Ući ćete u pomalo komplikovanu vezu.

ZDRAVLJE

Saturn koji upravlja vašim poljem zdravlja krenuće direktno 11. oktobra i doneće vam stabilnije zdravlje, jači imunitet i mogućnost da se više odmarate. Potrebne su vam relaksacione fizičke vežbe. Izbegavajte da se preopterećujete fizički i psihički. Bićete osetljivi na stres, zbog čega vam se preporučuje da se bavite joga vežbama ili da odete na akupunkturu.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i gradivnih materija. Od povrća to su krompir, peršun. šargarepa, cvekla, celer i keleraba. Od voća će vam prijati ananas, urma, pomorandža i banane. Jedite češće morsku ribu, a meso umanjite. Kao dodatak jelima uzimajte masline, morske alge, đumbir, magnezijum i vitamin B. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 15, 19, 22

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU