in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

DEVICA ♍

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i dovešće do teškoća u pregovorima u vezi novih projekata i saradnje. Nailazićete i na neslaganja sa radnim kolegama, kao i na zastoje u napretku planova vezanih za usluge koje pružate. Kvadrat Merkura sa Plutonom vas upozorava da izbegavate finansijske i poslovne rizike jer biste se mogli naći na gubitku. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Venera će 7. oktobra ući u znak Strelca i postaćete ažurniji u sređivanju administrativnih obaveza. Većinu dogovorenih rokova ćete postizati na vreme. Više će vam odgovarati da radite od kuće. Imaćete povećan broj mušterija i uvećanu zaradu ako ste vlasnik salona za lepotu, kao što su frizerski, kozmetički salon i slično. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom, što će vas usmeriti da započnete sa izradom finansijskog plana za naredni period i da investirate u oblasti za koje ste sigurni da će vam doneti dobitke u budućnosti. Isplatiće vam se investicije u solarne panele, zelenu energiju i električna vozila.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da nadoknadite resurse koji su nedostajali i kasnili, a koji su vam neophodni za nastavak aktuelnih radnih zadataka. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno. To će vam omogućiti da ostvarite napredak na polju usluga i dovršite zadatke koji su bili u zastoju i koji su se zbog otežanih uslova sporije odvijali. Izaći ćete i iz finansijskih zastoja. U trećoj dekadi oktobra će Mars praviti trigon sa Jupiterom i kvadrat sa Plutonom. Profitiraćete kroz poslove vezane za moderne tehnologije, dok su gubici mogući kroz oblasti zabave. Ulazak Marsa u Škorpiona 30. oktobra će vas motivisati za započnete pregovore oko novih projekata.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da se zaposle u finansijskom i administrativnom sektoru, kao i u oblastima industrije i energetskih resursa.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Jupiterom na početku oktobra izazvaće nesuglasice između vas i voljene osobe jer se nećete pridržavati ranijih dogovora i odnosićete se nekorektno prema partneru tako što ćete uskraćivati pažnju i podršku. Na sreću, trigon Merkura sa Jupiterom će vam pomoći da porazgovarate o onome u čemu se ne slažete i prevaziđete nezadovoljstvo.

Sunce, Mars i Venera će praviti skladne aspekte sa Jupiterom u drugoj polovini oktobra i to će vam omogućiti da unesete više sklada u vaš odnos sa voljenom osobom. Uživaćete u zajedničkim akcijama i poboljšaćete porodične odnose. Kvadrat Venere sa Neptunom u trećoj dekadi oktobra će vas činiti sklonim da nešto skrivate od partnera i da previše očekujete.

Ako ste slobodni:

Početak oktobra će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je intelektualni tip, visoko obrazovana i vrlo komunikativna. Od početka ćete osećati obostranu privlačnost jer ćete otkriti da se zanimate za slične teme i u svemu ćete se dobro razumeti. Provodićete sve više vremena zajedno i razmenjivati mišljenja, a može se dogoditi i da sarađujete na jednom projektu. Mada ćete biti skloni da vašu simpatiju idealizujete, do kraja meseca ćete započeti vezu koja će biti skladna.

Nešto starije Device će na početku meseca otići na zabavu gde će upoznati osobu koja će ih fascinirati svojim intelektualnim kvalitetima i sa kojom će početi da se viđaju. Veza je moguća ali u početku samo slobodnijeg tipa.

ZDRAVLJE

Saturn koji vlada vašim poljem zdravlja kreće direktno 11. oktobra i nakon toga Venera pravi odnos sa Saturnom, što vam donosi bolji imunitet, stabilnije zdravlje i bolju pokretljivost. Više pažnje ćete posvetiti vašem izgledu i otići na masažu i kod kozmetičara. Bićete otporni na stresne okolnosti. Izbegavajte da se previše zamarate i praktikujte rekreativne vežbe.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako bi vaš organizam došao u potrebnu ravnotežu. Od povrća uzimajte crni luk, brokoli, grašak, šparglu, rukolu, kelerabu, šargarepu i crvenu papriku. Od voća uzimajte ananas, mandarine, jabuku, mango, kivi i grejpfrut. Za dodatak ishrani dobre su vam morske alge, đumbir i mineralna voda.

SREĆNI BROJEVI

5, 11, 16, 20, 24

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU