in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2021: VREME JE DA SAZNAŠ PRAVU ISTINU I KONAČNO SE REŠIŠ OVOGA

VAGA ♎

POSAO

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte ulazak u bilo kakve finansijske rizike i nove investicije jer biste se lako mogli naći na gubitku. Bićete privučeni naizgled lakom zaradom. Kvadrat Merkura sa Plutonom vam donosi zastoje u završnom delu projekta koji zahteva veće investicije i sredstva. Na teškoće ćete nailaziti u poslovima koji su povezani sa industrijom i energetskim resursima. Trigon Merkura sa Jupiterom će vas činiti veštim u snalaženju sa finansijama i jedan vaš plan kako da zaradite veću sumu i budete na dobitku će uspeti da se realizuje na vašu sreću. Venera će ući u znak Strelca 7 oktobra i bićete predusretljivi i ljubazni u pregovorima oko novog posla, što će vam doneti naklonost druge strane i više uspeha nego što očekujete. Ako se bavite trgovinom, prodaja kozmetike će vam doneti dobitke. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem znaku i bićete u mogućnosti da zauzmete rukovodeći položaj u jednom sektoru. Vaša sposobnost da upravljate doći će do izražaja.

Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i bićete u mogućnosti da jasnije sagledate kako da se postavite u odnosu na radne zadatke koji su vam povereni i da se pokažete u najboljem svetlu, što bi vam moglo doneti unapređenje. Uspećete da dovršite zadatke koji su bili odloženi zbog nepovoljnih okolnosti. Saturn, Jupiter i Merkur će u drugoj dekadi oktobra krenuti direktno i bićete u mogućnosti da se više angažujete u kreativnom delu svog posla, da poboljšate vašu organizaciju i brže ostvarujete planove sa kojima ste u zaostatku. Mars će u trećoj dekadi oktobra praviti kvadrat sa Plutonom i doći ćete u konflikt sa vašim nadređenima zbog pritiska da ispoštujete rokove za koje vam nedostaju sredstva. Nezaposlene Vage će dobiti šansu da se zaposle u oblastima menadžmenta, prosvete, zabave, dizajna i IT industrije. Dobru zaradu ćete moći ostvariti kroz honorarne poslove.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi u prvoj polovini oktobra i doneće vam nove i velike izazove u vašoj emotivnoj vezi koja će biti stavljena na probu izdržljivosti. Na prvom mestu je važno da izbegavate da se takmičite jedno sa drugim, da izbegavate svađe i da izgradite bolju komunikaciju i više razumevanja.

Mars će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da vaš odnos sa voljenom osobom poboljšate kroz više zabave, radosti i smeha. Pokazaćete se kao odlična podrška svom partneru. Mars će praviti i kvadrat sa Plutonom, što bi moglo dovesti do ozbiljnih nesuglasica u porodičnim odnosima. Bićete isprovocirani na sukobe.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana u prvoj polovini oktobra što vam može doneti dinamičnu i uzbudljivu avanturu sa osobom koja će umeti da vas pokrene na akciju ali će, s druge strane, doći do neke vrste sukoba oko toga ko će da vodi glavnu reč u ovom odnosu. U drugoj polovini oktobra ćete uživati u zabavi i provodima sa vašim novim partnerom ali će ubrzo doći do neprijatnih scena u vidu ljubomore i sukoba oko međusobnih želja što će vas dovesti na korak do raskida.

Starije Vage će biti sklone da se upuštaju u avanture i slobodne veze. Susret sa jednom osobom će u njima probuditi uspavane strasti i doneće im više uzbuđenja nego što su imale više godina unazad, ali će im doneti i napetosti.

ZDRAVLJE

Oktobar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti snažan, bićete u dobroj kondiciji i više nego obično ćete se kretati. Praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i stavićete više naglaska na zdrav način života. Obavićete preventivne zdravstvene preglede. Preduzećete i druge preventivne mere u cilju održavanja vašeg zdravlja u stabilnom i dobrom stanju.

Potrebna vam je kalorična ishrana koja podrazumeva uglavnom sveže namirnice, sa što manje konzervansa i drugih hemijskih dodataka. Od povrća će vam prijati mešano povrće kao što je grašak, karfiol, šargarepa, celer, blitva, krompir i praziluk. Od voća jedite urme, sušene smokve, banane i pomorandže. Ribu, pileće meso, sir, jaja i žitarice uzimajte često.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 13, 15, 21

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021: NOVA LJUBAV, OKRETANJE LEĐA DRAGIM OSOBAMA I PREVARA

OVO JE 6 HOROSKOPSKIH PAROVA KOJI SU ROĐENI DA BUDU U BRAKU