in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

OVAN

POSAO

Prva dekada decembra biće veoma dinamična. Na samom početku meseca Venera pravi opoziciju sa Uranom i donosi vam neočekivane nesuglasice u odnosima sa poslovnim partnerima, što će poremetiti vaše planove i navesti vas da potražite kompromis kako vam jedan posao ne bi propao. Merkur se retrogradno vraća u znak Škorpiona, a Venera ulazi u Škorpiona. Bićete pritisnuti hitnom potrebom da rešavate zaostala dugovanja i troškove kako biste mogli da pribavite neophodna sredstva i kako se ne biste našli u blokadi ili zastoju u tokovima novca. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, pa će izostati podrška koju ste očekivali od jedne osobe na višem položaju. Moguće su konfliktne situacije u odnosima sa nadređenima. Čuvajte se osoba koje vam spletkare iza leđa. 6. decembra Merkur kreće direktno i 13. u mesecu ulazi u znak Strelca. Bićete bolje organizovani po pitanju nalaženja neophodne podrške i saradnje u realizaciji prioritetnih planova. Uspeh vas očekuje ako se bavite turizmom, prosvetom i izdavačkom delatnošću.

Venera će 16. decembra praviti sekstil sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla. Prikupićete potrebna sredstva za nastavak jednog velikog i dugoročnog projekta što će vam doneti stabilnije pozicije i bolju zaradu. Sekstil Marsa sa Plutonom omogućiće vam da steknete prednost nad konkurencijom. U trećoj dekadi decembra dobićete neočekivanu podršku od jedne osobe na visokom položaju. Budite pažljivi 25. decembra kada Merkur bude pravio kvadrat sa Neptunom jer biste mogli da se nađete u neprijatnoj situaciji zbog nečijeg ogovaranja ili iznošenja neistina na vaš račun. Radnu godinu ćete završiti uspešno. Na finansijskom polju ćete ostvariti očekivanu zaradu, čak i poneki bonus.

Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost da se zaposle kao članovi tima ili kao spoljni saradnici u jednoj inostranoj kompaniji koja posluje u više svetskih država i koja je poznata i pouzdana.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi 1. decembra pravi opoziciju sa Uranom u vašem znaku i donosi vam iznenadne nesuglasice sa partnerom koje će uneti ozbiljan nesklad u vašu vezu. Izbegavajte po svaku cenu neistine jer bi vaša veza mogla da se nađe na ivici raskida. Biće vam potrebno dosta strpljenja i spremnost na kompromis u rešavanju ovih teškoća.

Druga polovina decembra će vam doneti više stabilnosti. Uspećete da povratite poljuljano poverenje. Zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom, imaćete više romantičnih i intimnih trenutaka sa voljenom osobom što će pojačati vašu bliskost. Ostvarićete jedan zajednički cilj i uspećete da prevaziđete sve nesuglasice sa početka meseca. Bićete zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Početkom decembra upoznaćete osobu koja će u vama probuditi strasti i sa kojom ćete vrlo brzo imati intimne odnose. Tek nakon toga će vam ta osoba priznati kako nije slobodna i kako sa vama može da ima samo tajnu vezu. U početku vam to neće naročito prijati ali ćete biti veoma privučeni kako spoljašnjošću, tako i drugim kvalitetima osobe sa kojom ste ušli u intimu. Pristaćete na to da se viđate tajno i sve više ćete biti bliski. Prolazne nesuglasice su moguće krajem decembra.

Stariji Ovnovi će uspeti da dugogodišnju simpatiju nagovore na zajednički izlazak koji će proteći bolje nego što su očekivali. Shvatićete da vas je vaša simpatija izbegavala jer je verovala kako kod vas nema šansi. Započećete vezu.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra donosi vam promenljivo zdravlje. Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja ulazi u znak Strelca gde je slab što će uticati na pad vašeg imuniteta. Bićete podložni prehladi, virusnim infekcijama, kao i otežanoj cirkulaciji. U drugoj polovini decembra doći će do poboljšanja ali vam se savetuje da izbegavate promaju i duži boravak na hladnom.

Vaša ishrana u decembru treba da sadrži više C vitamina. Svakodnevno vam se preporučuje ceđeni sok od limuna, pomorandže ili kivija. Tople supe je preporučljivo da imate češće na jelovniku. Od povrća bi vam prijao kiseli kupus kao salata ali i u vidu raznih variva. Od mesa konzumirajte većim delom piletinu. Umanjite unos suhomesnatih proizvoda.

SREĆNI BROJEVI

2, 6, 14, 19, 23

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE