in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

VODOLIJA

POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje komunikacija i izazvaće neočekivane teškoće i neslaganja u pregovorima oko jednog važnog projekta. Nećete uspeti da ga pokrenete na vreme kako ste planirali. Budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja jer će doći do kašnjenja ili nezgoda. Merkur će se retrogradno vratiti, a Venera će ući u znak Škorpiona i vaše polje posla i karijere. Biće potrebno da više pažnje usmerite u rešavanje zadataka koji su bili u zastoju u proteklom periodu i na nabavku potrebnih sredstava. Finansijska situacija će vam biti otežana i bićete primorani da udvostručite napore. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će vas činiti sklonim ishitrenim i pogrešnim potrezima, ulasku u povećane i nepotrebne troškove, a sve to će umanjiti vašu finansijsku moć, pa biste se mogli naći u minusu i na gubitku. Zbog toga je od velike važnosti da izbegavate nove investicije. 6. Decembra će Merkur krenuti direktno i omogućiće vam da ubrzate razavoj aktuelnih planova.

Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca. Obratite pažnju na odnose sa saradnicima i više se potrudite oko društvenih aktivnosti i timskog rada. Venera će 16. decembra praviti sekstil sa Saturnom i doneće vam uspeh u poslovima koji su vezani za oblasti zdravstva, kancelarijski rad, građevinsku delatnost i kreativne poslove. Vaša finansijsko stanje će se popraviti i uvećati zahvaljujući veštim i promišljenim akcijama koje će vam omogućiti sekstil Marsa sa Plutonom. U trećoj dekadi decembra imaćete izuzetno dobar osećaj za novac. Venera će praviti trigon sa Neptunom. Zahvaljujući intuiciju uspećete da ostvarite veće dobitke, pa ćete poslovnu godinu završiti iznad očekivanog uspeha i sa odličnom zaradom.

Nezaposlene Vodolije će imati prilično povoljne mogućnosti da dobiju stalno zaposlenje u okviru svoje struke. Najviše šanse će imati medicinski radnici i trgovci po struci.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće u prvoj dekadi decembra kvadrat sa Marsom i Neptunom i doneće vam nesklad u odnosima sa voljenom osobom. Nailazićete na dosta nejasnoća i nećete imati dobar osećaj za potrebe i želje vašeg partnera. Bićete skloni da zanemarite važne stvari u vašoj vezi. To će dovesti do zahlađenja i udaljavanja.

Druga polovina decembra uticaće pozitivno na vas i počećete da primećujete nešto što ranije niste bili u stanju da razumete u vezi voljene osobe. Počećete da razgovarate o temama koje su važne za sklad između vas dvoje i da više pokazujete i razmenjujete osećanja. Počećete da se viđate sa zajedničkim prijateljima, da izlazite i provodite više vremena zajedno.

Ako ste slobodni:

Početkom decembra ćete ući u prolaznu avanturu sa osobom koja nije slobodna ali koja vam to neće reći. Kada saznate da sa vama želi tajnu vezu, nećete se složiti i prekinućete taj odnos. Više će vam odgovarati da budete sami nego u tajnoj vezi. Kasnije ćete upoznati osobu vedrog duha, kreativnih ideja, komunikativnu i obrazovanu koja dobro zna šta hoće. Umeće da vam privuče pažnju i da vas prosto očara svojom pojavom. Vrlo brzo će vas osvojiti i započećete vezu.

Nešto starije Vodolije će imati više povoljnih prilika za ulazak u emotivnu vezu ali ni jedna im neće delovati dovoljno zanimljivo. Pokušaćete da privučete pažnju osobe koju ćete upoznati na jednom poslovnom seminaru ili zabavi.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije tokom decembra. Zdravlje će vam biti relativno dobro ali ćete biti osetljivi na stres, a moguće su i tegobe povezane sa artritisom. Izbegavajte da se previše fizički opterećujete. Kako će vam imunitet biti u padu, potrebno je da preventivno uzimate veće količne vitamina, kao i antioksidanse preko ishrane.

Ishranu biste trebali pojačati gradivnim namirnicama kao što su integralne žitarice, na primer pšenične, ovsene i ražene pahuljice uz dodatak feta sira, jogurta i maslina. Povrće kao što je šargarepa, krompir, sočivo, grašak i bundeva bi trebali češće da vam se nalaze na jelovniku. Jedite više ribe, pićećeg i goveđeg mesa. Jabuke i med pojčajate, kao i čajeve.

SREĆNI BROJEVI

5, 8, 14, 21, 26

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE