in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

RIBE

POSAO

JerzyGorecki / Pixabay

Venera će 1. decembra praviti opoziciju sa Uranom preko vašeg polja novca i platnog prometa. Nailazićete na iznenadne teškoće u vezi očekivanih većih transakcija što će vas onemogućiti da pribavite neophodna sredstva za nastavak važnih obaveza, a to će vas primorati i da prolongirate neke rokove. Merkur će da se retrogradno vrati, a Venera će ući u znak Škorpiona. Više energije biste trebali da usmerite u reorganizaciju vaših planova kako biste izbegli dalje zastoje i komplikacije. Imaćete više sastanaka i pregovora oko završetka jednog velikog poslovnog projekta kojim planirate da zatvorite ovu poslovnu godinu. Sunce će iz vašeg polja posla i karijere praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom u vašem znaku i doneće vam nesuglasice sa naređenima što će se napovoljno odraziti na vaš položaj na poslu. Bićete skloni greškama i nepromišljenim potezima i reakcijama. Potrebno je da pazite da ne ulazite u sukobe jer biste tako još više zakomplikovali stvari. Merkur će krenuti direktno 6. decembra i pomoći će vam da polako rešavate sve ove teškoće.

Merkur će 13. decembra ući u vaš znak. Počećete da razmatrate kako da se bolje organizujete ali će vam nedostajati podrška i ideje. Sekstil Marsa sa Plutonom 17. decembra doneće vam podršku saradnika, što će vam pojačati motivaciju da unesete dodatne napore u obavljanje prioritetnih radnih zadataka. Uspećete da obavite u predviđenom roku sve što vam je važno. U trećoj dekadi decembra Sunce će praviti trigon sa Uranom i doneće vam iznenadne pogodnosti na polju finansija što ćete umeti da iskoristite da uvećate vašu zaradu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom omogućiće vam da pripremite važan projekat koji ćete pokrenuti uskoro, a poslovnu godinu ćete završiti uspešno. Moguć je napredak u karijeri.

Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da pokrenu sopstveni posao ili da ostvare saradnju i honorarni posao kroz svoje kreativne projekte.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početak decembra vam donosi poboljšanje komunikacije i više razumevanja u odnosija sa partnerom. Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva krenuće direktno 6. decembra. Ono što ste ostavili nedorečeno sada ćete uspeti da razrešite sa voljenom osobom. Potrudićete se i da ispunite jedno obećanje na koje ste zaboravili zbog nepažnje.

Druga polovina decembra motivisaće vas da razgovarate sa voljenom osobom o zajedničkim planovima oko čega ćete okvirno moći da se složite ali nećete još biti spremni da se oko svega angažujete. Biće vam potrebno više zajedničkih trenutaka nasamo pa se potrudite da ih imate. Mogli biste da odete na zajedničko putovanje za novogodišnje praznike.

Ako ste slobodni:

Početak decembra doneće vam teškoće u odnosima sa nekolicinom prijatelja što će vam pokvariti raspoloženje. U odnosima sa bliskim osobama nailazićete na nesporazume. Spontani susret i poznanstvo sa jednom osobom skrenuće vam pažnju sa tih teškoća. Osetićete kako ste upoznali osobu koja je senzitivna i može dobro da vas oseti i razume jer će primetiti vaše nerapoloženje i odmah će vam pružiti podršku i dobar savet. Doći će i do obostranih osećanja.

Nešto starije Ribe će pokušati da obnove vezu koju su naglo prekinule zbog neslaganja ali u tome neće imati uspeha. Sredinom decembra upoznaćete osobu koja će vas osvojiti vedrinom i optimiznom. Počećete da se viđate i izlazite.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo tokom prve polovine decembra. Moguće su smetnje prouzrokovane disbalansom hormona, a bićete osetljivi i na infekcije, prehladu i upalne procese. Moguće su i glavobolje koje mogu biti prouzrokovane naglim promenama vremenskih prilika. Više se odmarajte i ako osetite pojačane tegobe, javite se lekaru na pregled.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više vitamina. Pijte više čajeva, kao i sveže ceđenih sokova od jabuke, pomorandže i limuna. Kiseli kupus sa kombinacijom goveđeg mesa, kao i supe od povrća možete češće da imate na jelovniku. Sirevi, riba, sušeno voće kao što su šljive i smokve će vam prijati. Umanjite unos alkoholnih pića i jakih začina.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 11, 18, 24

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE