in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

RAK

POSAO

Venera će 1. decembra praviti opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje posla što će vam doneti iznendne promene planova zbog nepredviđenih okolnosti. Moglo bi se dogoditi da dođe do prekida jednog projekta. U tom slučaju biste imali gubitke. Merkur se retrogradno vraća u znak Škorpiona, dok Venera ulazi u ovaj znak. Izbegavajte poslovne i finansijske rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, estrade, kreativnim delatnostima, prosvetom i ugostiteljstvom. Bićete neorganizovani i nailazićete na prepreke od strane konkurencije. 6. decembra će Merkur krenuti direktno, što će vam olakšati rešavanje komplikovanih situacija na poslu. Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca gde će vam doneti više posla ako se bavite poljem usluga ali će to od vas zahtevati bolju organizaciju kako biste uspeli sve da obavite u zakazanom roku. Venera će 13. decembra praviti sekstil sa Saturnom i doneće vam više uspeha na polju javnosti i u radu sa klijetima. Sekstil Marsa sa Plutonom izbaciće vas u prvi plan na sastancima i u javnim nastupima.

Sunce će 20. decembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivanu pomoć i podršku od strane jedne osobe na visokom poslovnom ili društvenom položaju. Moguć je i napredak u karijeri kao i dobijanje priznanja. Uspeh ćete postići ako se bavite menadžmentom, javnim poslovima, elektronikom ili IT industrijom, transportom, uvozom i izvozom robe i radom u zdravstvu. Na polju novca ćete uspeti da ostvarite dobitke i stabilnu finansijsku situaciju. Poslovnu godinu ćete završiti sa boljim uspehom nego što ste očekivali. Venera će 28. decembra praviti sekstil sa Plutonom, što će dodatno uvećati vašu zaradu ako se bavite zabavom, estradom ili organizovanjem modnih revija ili drugih manifestacija.

Nezaposleni Rakovi će najviše mogućnosti da dobiju stralan posao imati u oblastima javnosti, pravnim delatnostima, kao i u poslovima koji su povezani sa reklamnim agencijama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Početkom decembra doći će do konflikta sa voljenom osobom zbog vašeg čestog odsustvovanja od kuće i druženja sa prijateljima. Potrebno je da oko toga napravite dogovor. Potrebne su vam i promene u vezi. Pokušajte da na drugačiji način pristupite partneru. Uvidećete da je vaša osećajnost delotvornija kada je koristite u pravom trenutku i u malim dozama.

Druga polovina decembra doneće vam željeni sklad i stabilnost zahvaljujući sekstilu Venere sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Imaćete više intimnih zajednčkih trenutaka. Osmislićete kako da provodite zajedničko vreme i unećete više zabave u vašu vezu. Prijaće vam izlasci na koncerte i na mesta koja oboje volite da posećujete.

Ako ste slobodni:

Opozicija Venere sa Uranom na početku decembra dovešće do razilaska sa jednom osobom sa kojom ste ranije izlazili i bili vrlo blizu ulaska u vezu. Shvatićete da je reč o avanturisti sa kojim nemate ni zadovoljstvo ni budućnost. Nakon toga ćete imati više ponuda da uđete u tajnu vezu, što će vam doneti dodatna razočaranje jer želite nešto stabilnije i mirnije. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu sa kojom ćete pronaći mnogo zajedničkog i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto stariji Rakovi će se jedno vreme povući u sebe i razmatraće šta im je neophodno kako bi sebi privukli osobu sa kojom će moći da slože u ljubavi. U drugoj polovini decembra ćete upoznati nekog s kim ćete početi da se viđate.

ZDRAVLJE

Tokom decembra će čak tri planete prolaziti kroz vaše polje zdravlja: Jupiter i Merkur, a od treće dekade meseca i Sunce. To će vam doneti bolji imunitet i otpornost na stres. S druge strane, bićete osetljivi na promene vremena, posebno nagle, što bi moglo da izaziva pojačan umor ili glavobolju. Moguća je i slabija cirkulacija ako ste u poznijim godinama.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više gradivnih materija. Na jelovniku imajte često peršun, šargarepu, celer i cveklu,jer će to pozitivno uticati na vaš imunitet. Od voća uzimajte jabuke, kivi i ananas. Od mesa će vam prijati kuvana piletina i jela od mlevenog mesa. Ribu unosite češće, kao i feta sir, masline i mineralnu vodu. Izbacite kafu i slatkiše bar privremeno.

SREĆNI BROJEVI

4, 10, 16, 18, 23

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE