in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

LAV

POSAO

Venera će praviti opoziciju sa Uranom odmah na početku decembra i izazvaće neočekivane teškoće u poslovnim pregovorima. Moglo bi se dogoditi da dođe do prekida, zastoja, pa čak i da vam pokušaj da se dogovorite oko jednog važnog posla propadne. Budite pažljivi u saobraćaju jer su mogući zastoji ako se bavite transportom robe. Merkur će se retrogradno vratiti, a Venera će ući u znak Škorpiona. Bićete primorani da se posvetite zaostalim i prolongiranim radnim obavezama kako biste uspeli da dovršite ono što je neophodno što pre da se obavi. S druge strane ćete imati smetnje u vidu nedostatka potrebnih sredstava. Nailazićete i na administrativne teškoće. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom u vašem polju platnog prometa.

To vas upozorava da pripazite na finansije jer ćete imati teškloća da isplatite veći deo vaših dugovanja. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u veće troškove. Merkur će krenuti direktno 6. decembra i omogućiće vam da budete efikasniji u dovršavanju prioritetnih obaveza i rokova. Vaša kreativnost će biti pojačana. Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca, što vas upozorava da izbegavate ulazak u bilo kakve poslovne i finansijske rizike. Mars će praviti sekstil sa Plutonom 17. decembra i omogućiće vam da poboljšate vašu fiannsijsku situaciju tako što ćete pokrenuti efikasne poteze i akcije koji će dovesti do bržeg obrta novca. Trigon Sunca sa Uranom može vam doneti neočekivana priznanja za vaš rad u ovoj godini, kao i neku vrstu nagrade, a to može da bude novogodišnje putovanje. Više pažnje obratite na finansije. Oslonite se na svoj osećaj više nego na logiku. Očekuje vas promenljiva situacija na polju novca ali ćete ipak godinu završiti sa očekivanim pozitivnim saldom. Uspeh vas očekuje u oblastima zabave. Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da predstave jedan svoj projekat koji će biti usvojen i koji bi im doneo podršku, donacije i mogućnost zaposlenja u jednoj velikoj firmi.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Izmedju vas i voljene osobe doći će do iznenadnih nesuglasica jer nećete moći da se složite u komunikaciji. Zauzimaćete suprotne stavove oko zajedničkih planova. Vašem partneru će biti potrebno više slobode i osećaće se distanca i zahlađenje u odnosu. Moguće su i svađe. Biće neophodno da budete otvoreni na nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja. Venera će u drugoj polovini decembra praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam smirenje situacije kao i neophodnu stabilnost u vezi. Vaš partner i vi ćete pronaći nova zajednička interesovanja, što će uneti svežinu u vaš odnos. Bićete u mogućnosti da zajedno otputujete u inostranstvo i provedete tamo novogodišnje praznike.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu potrebu da ostanete slobodni i da ne ulazite ni u ozbiljne veze ni u avanture. Potreban vam je kvalitetan partner, a oko vas će se nalaziti sve sami površni, neozbiljni, karakterno slabi likovi koji vas neće ni malo privući. Ući ćete u kratku i prolaznu intimnu šemu sa osobom koja nije slobodna ali ćete iz toga brzo izaći. Krajem decembra ćete upoznati osobu koja će pokazati više osobina i kvaliteta koje vi cenite. Počećete da se viđate i prijaće vam zajednički izlasci. Nešto stariji Lavovi će izbegavati da se previše eksponiraju i strpljivo će čekati da se pojavi osoba koja će im istinski privući pažnju. Kada se konačno pojavi u trećoj dekadi decembra, od vas će se zahtevati da pokažete svoje kvalitete .

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja tokom decembra. Bićete dovoljno fizički aktivni i biće pojačana vaša otpornost na stresne situacije. Nalazićete i dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Budite umereni u jelu i piću jer će vam biti osetljivi želudac i probavni trakt. Nastojte da ne preterujete ni u čemu. Izbegavajte prostorije sa previše vlage. Vaša ishrana bi trebalo da bude umerena tokom ovog meseca. Uzimajte većim delom lako svarljivu hranu. Izbegavajte jela sa roštilja, brzu hranu, pečemu na masti i sa puno ulja i masnoća. Mnogo kafe, alkoholnih pića i slatkiša mogu negativno da utiču na vašu probavu. Uzimajte više kuvanog povrća, turšiju, ribu, sveže i sušeno voće, kao i semenke bundeve.

SREĆNI BROJEVI

4, 7, 13, 18, 24

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE