in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

DEVICA

POSAO

Venera će na početku decembra praviti opoziciju sa Uranom i to će se dešavati kroz vaše polje novca i platnog prometa. Doneće vam neočekivane troškove i poremetiće vaše planove jer će vam nedostajati sredstva za neometan nastavak prioritetnih obaveza. To će vas usporiti u radu. Merkur će se vratiti retrogradno, a Venera će ući u znak Škorpiona. Pregovori koje ste ranije započeli oko jednog novog projekta biće nastavljeni ali će biti i otežani u isto vreme jer će druga strana tražiti od vas ustupke koji će ići vama na teret i biće u neku ruku neisplativi, pa nećete biti radi da popustite. To će opet dovesti do zastoja u planiranju. Ako se bavite poslovima vezanim za oblasti saobraćaja, transporta i komunikacije, nailazićete na teškoće. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom koji se nalaze u vašem polju javnosti, što će vam doneti teškoće i u tim oblastima. Bićete suočeni sa mahinacijama od strane jednog poslovnog partnera. Merkur će krenuti direktno 6. decembra što će omogućiti da pregovori koji su u zastoju konačno krenu u željenom pravcu.

Merkur će 13. decembra ući u znnak Strelca. Obratite više pažnje na detalje u onome što privodite kaju kako ne biste zbog nekog sitnog propusta morali da prolongirate jedan ili više prioritetnih rokova. Sekstil Venere sa Saturnom doneće vam uspeh u oblastima trgovine, komunikacija, u kreativnim poslovima, ugostiteljstvu i prosveti. Sekstil Marsa sa Plutonom će vam omogućiti da se prilagodite potrebama javnosti i uspećete da rešite smetnje u odnosima sa poslovnim partnerima. Imaćete uspeha u javnim nastupima. Vaše finansijsko stanje će se stabilizovati u trećoj dekadi decembra. Poslovnu godinu ćete uspeti da završite sa očekivanim rezultatom, a od nadređenih ćete dobiti pohvalu ili neki vid beneficija ili nagrade.

Nezaposlene Device imaće povoljne mogućnosti da dobiju posao u oblastima trgovine, ugostiteljstva i u nekom vidu proizvodnih delatnosti. Moguć je i privremeni honorani posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada decembra donosi vam rešavanje nesporazuma koje ste imali u ranijem periodu sa voljenom osobom. To će od vas zahtevati više strpljenja, a biće potrebno i da pazite šta govorite. Oboje ćete biti oštrog jezika i zbog poneke zajedljive primedbe mogli biste još više da zakomplikujete situaciju. Srećom, uspećete sve to rauzumno da rešite do sredine meseca.

U drugoj polovini decembra Venera pravi trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju braka i partnertsva što će vam doneti skladne i romantične trenutke sa voljenom osobom. Vaša bliskost će biti pojačana i više vremena ćete provoditi zajedno u intimi. U trećoj dekadi decembra osmislićete više zajedničke zabave u čemu ćete oboje uživati.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa i Neptuna u znaku Riba i vašem polju ljubavi 7. decembra doneće vam poznanstvo sa osobom koju ćete doživeti kao magnetski privlačnu ali u izvesnoj meri i nedostižnu. Biće vam neobična i nećete biti sigurni da li biste mogli da je zainteresujete. Iznenadićete se kada otkrijete da ste upravo vi privlačni toj osobi i da u vama vidi kvalitete koji kod nje igraju važnu ulogu u izboru partnera. Relativno lako ćete naći zajednička interesovanja i počećete da se viđate.

Nešto starije Device započeće avanturu koja bi mogla da se do kraja decembra pretvori u skladnu emotivnu vezu. U početku ćete početi stidljivo da se viđate, diskretno i tajno, a kasnije ćete se pojaviti u zajedničkom društvu.

ZDRAVLJE

Zahvaljujući povoljnim aspektima Saturna koji vlada vašim poljem zdravlja, bićete uglavnom u dobroj formi. Zaobići će vas razni virusi, prehlada i sezonske bolesti. Manje smetnje možete imati u vidu bolova u kostima, u predelu nogu ili u leđima, naročito kao reakciju na nagle promene vremena. Izbegavajte veće fizičke napore i više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima radi lakše probave. Na jelovniku mogu da vam se često nalaze sočivo, grašak, pasulj i integralni pirinač. Od voća će vam prijati suve šljive i smokve, kao i sveže jabuke i banane, ali i pomorandža. Meso i mesne prerađevine konzumirajte umereno, kao i mlečne proizvode. Umanjite unos šećera.

SREĆNI BROJEVI

5, 8, 11,17, 22

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE