in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2018-TE: NOVA OSOBA ULAZI U ŽIVOT, VRAĆA SE STARA LJUBAV ALI…

STRELAC

POSAO

Venera će 1. decembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam neočekivne teškoće na polju saradnje, a moguć je i raskid sa jednim važnim saradnikom. Bićete skloni ulasku u rizične poslovne poteze što vam može naneti finansijske gubitke. Merkur će se retrogradno vratiti, a Venera će ući u znak Škorpiona, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi bilo čega što ne poznajete dovoljno u vezi zadataka koje izvršavate jer biste mogli načiniti grešku. Može vam se dogoditi da vam neko spletkari iza leđa i da tako nanese štetu vašem ugledu ili novčaniku. Oko vas će biti poneki zavidni ljudi. Bićete primorani da se posvetite pregovorima iza zatvorenih vrata koje ste silom prilika morali ranije da prekinete. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom doneće vam nova odlaganja i prolongiranja važnih rokova jer nećete moći oko nekih pitanja da se složite sa vašim nadređenima i oni će vam uskratiti podršku što će vas znatno usporiti u radu. Merkur kreće direktno 6. decembra, pa ćete početi polako da rešavate ograničenja na koja ste nailazili na radnom mestu.

Merkur će 13. decembra ući u vaš znak. Biće potrebno da više pažnje obratite na planiranje svega što ste planirali da dovršite do kraja meseca. Neće vam biti lako da sve pripremite jer ćete nailaziti na otežane okolnosti. Sekstil Venere sa Saturnom će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje koje će početi da se stabilizuje. Uspećete da efikasnim akcijama i pronicljivim idejama napravite veći obrt novca od očekivanog i bićete na značajnom dobitku. Upustićete se i u veći rizik od razumnog što će vam uvećati dobitak. Kraj godine ćete završiti sa uspehom, mada ćete završetak jednog projekta morati da odložite za narednu godinu. Bićete i pored toga zadovoljni zbog isplativosti vaših investicija.

Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu da pokrenu jedan projekat koji će im doneti privremeni posao ili povoljnu saradnju. Stalan posao ćete moći da dobijete u oblastima administracije i u kancelarijskom poslu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Povratak retrogradnog Merkura u znak Škorpiona početkom decembra ukazuje na potrebu da razgovarate sa partnerom o temama o kojima obično ćutite. Skrivanje činjenica i služenje neistinama može dovesti do nestabilnosti. Vaš odnos sa partnerom će biti jedno vreme napet, što će se preneti na odnose sa članovima porodice. Razumni razgovori su neophodni.

Merkur će 6. decembra krenuti direktno i 13. će ući u vaš znak, što će doprineti da poboljšate odnos sa voljenom osobom i dogovorite se oko zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom 21. decembra navešće vas da zauzmete drugačije i bolje stavove prema voljenoj osobi i to će dovesti do kvalitetnijeg odnosa. Vaša bliskost i komunikacija će se poboljšati.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se razočarano zbog jedne osobe za koju ste pomislili da joj se dopadate ali se pokazalčo da je površna i neodgovorna. Povući ćete se kraće vreme u sebe dok sredinom decembra ne upoznate nekog ko će vas oraspoložiti verdim duhom, šalama i razgovorom o temama o kojima niste imali do sada pravog sagovornika. Počećete češće da se viđate i izlazite. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam doneti početak nove veze koja će biti skladna i puna podsticaja.

Nešto stariji Strelci će biti opuštenog ponašanja, družiće se sa dugogodišnjim prijateljima i zabavljaće se. Na zabavi će upoznati osobu koja će im privući pažnju. Uskoro ćete shvatiti da se radi o nekom ko je duže vreme zaljubljen u vas.

ZDRAVLJE

Početak decembra vam donosi kraći pad imuniteta i psihosomatske smetnje zbog pojačanog stresa. Biće vam potrebno više odmora i psihofizičke relaksacije. U drugoj polovini decembra bićete dobrog zdravlja zahvaljujući vašoj sposobnosti prilagođavanja ali i brizi sa sopstveno zdravlje. Bićete više u pokretu i posećivaćete teretanu radi bolje kondicije.

Vaša ishrana tokom decembra treba da sadrži više gradivnih materija. Krompir, šargarepa, celer, cvekla, bundeva, kuvano na pari i u raznim kombinacijama mogu da vam se svakog dana nađu na jelovniku. Koristite više morske ribe, feta sira i maslina. Od voća će vam prijati ananas, avokado i jabuke. Izbegavajte suhomesnate proizvode i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

2, 5, 11, 16, 20

NAJZAOSNIJA DAMA U HOROSKOPU: ZA OVU ŽENU MUŠKARCI ĆE DATI BAŠ SVE

8 OSOBINA PRAVE ZVODNICE KOJOJ NI JEDAN MUŠKARAC NE MOŽE DA JOJ KAŽE NE