in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI

JARAC

POSAO

Saturn koji vlada Suncem je u retrogradnom hodu pa ćete sami biti neodlučni u kom pravcu treba delovati. Izazvaće i zastoj i kočenje kroz polja kojim vlada u natalnoj karti. Vraćaćete se na nešto od ranije i preispitivaćete se. Zadatke koje treba obaviti morate prilagoditi vremenu koje imate na raspolaganju jer će inače dolaziti do trzavica i nervoze. Mogli biste biti nesigurniji nego inače u sopstvene vrednosti. Pored toga i nagli, nestrpljivi i razdražljivi. Aktivni ste i vrlo ambiciozni zbog čega na sebe preuzimate isuviše obaveza, a onda je nedovoljno prostora za druge aktivnosti. Ovo samo povećava tenziju koju je već sada vrlo teško podneti.

Moguće je da se morate probuditi ili osloboditi nekih zabluda koje ste u prethodnom periodu usvojili. U svakom slučaju vreme je da pronađete novi put bilo da je u pitanju način rada ili sasvim nova delatnost.

LJUBAV

Uran, koji donosi mnoge stresove, nerviranja i u opšte loše utiče na odnose, sada se kombinuje i sa Marsom, Suncem i Venerom. Moguće je da osetite gubitak kontrole i da ne možete pronaći tačku ravnoteže jer vam se stalno nešto neočekivano dešava. Sada nemate ni takta i to će se zasigurno odraziti na vezu. Srećna okolnost je što ste u prethodnom periodu naučili da ćutite i da se savladate pa ako p sada sačekate i ne odregujete istog momenta, dobro ćete proći. Mlađi pripadnici ovog znaka mogu se zaljubiti neočekivano, na prvi pogled. Mogu osteti privlačnost koja ih destabilizuje i deluje sudbinski. Osoba koja će ih privući može im postati veoma bitna u narednom periodu, ali će početak biti komplikovan i prilično stresan.

Porodični Jarčevi su opterećeni domom i dešavanjima u kući kao i svakodnevnim obavezama pa je malo vremena koje mogu posvetiti svom saputniku. Ne dozvolite da izgubite bliskost jer nemate vremena jedno za drugo.

ZDRAVLJE

Fizičke povrede, upale, groznice… Napetost može dovesti do problema sa glavoboljom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2020: UKOLIKO IMATE PARTNERA, DANAS SE MOGU JAVITI ODREĐENE SUMNJE KOD VAS