in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI

BIK

POSAO

Stelijum planeta iza vašeg Sunca, u prirodnom 12. polju, traži da se povučete i napravite distancu u odnosu na spoljašnji svet. Venera koja vlada Suncem je u izgonu u društvu Marsa i Urana. Suočavaćete se sa sa nestrpljivim i naprasitim osobama koje reaguju veoma burno. To može biti veliki problem jer Bikovi su suviše tvrdoglavi i neće slušati ničije mišljenje ako veruju da su u pravu. Morate da naučite da popustite jer neće biti važno ko je u pravu već ono što je vaš cilj. Setite se da ste sada slabiji, da niste u stanju da izađete na kraj sa okolnostima koje su pred vama pa nađite inspiraciju u razgovoru sa obrazovanim i veselim ljudima i bavljenju nečim što vam pričinjava zadovoljstvo. Sada je vreme da vrednosti koje ste u poslednje vreme forsirali zaboravite, uništite i krenete iznova. Ali, to neće ići jednostavno i bez stresa. Morate biti spremni da platite cenu koja se od vas traži. Ujedno, to će biti faktor koji će vas i osloboditi. Finansijska situacija je bolja nego u prethodnom periodu i kada ne biste imali dugove, bila bi sasvim zadovoljavajuća.

LJUBAV

Do polovine meseca Mars drži tempo sa vašim vladarom pa će većinu Bikova obuzeti potreba za promenom koju prati erupcija strasti i emotivnih izliva. Ako ste slobodni, padaćete pod uticaj osobe snažne volje i pune elana koja je preduzimljive, teatralne i takmičarski nastrojena. Ovakva osoba mogla bi vas potpuno pregaziti svojom energijom ako joj se prepustite. Nalazite se na nestabilnom terenu pa delovanje iz strasti ima dva kraja. Drugi kraj uvek je povezan sa ljubomorom i sukobima koji su izazvani posesivnošću i nasilnim tendencijama. Izbegavajte kasne izlaske i ne prihvatajte udvaranje osoba koje ne poznajete. Ovo se naročito odnosi na tinejdžerke rođene u ovom znaku, podznaku ili sa stelijumom u znaku Bika. Trebalo bi se čuvati opasnih ljudi i situacija koje u sebi nose makar i samo mogućnost nasilnog delovanja. Oni koji su u braku nisu zadovoljni, ali je trebalo da znaju da im niko nije garantovao da neće biti iskušenja u braku. Sada je vreme da napravite kompromise i da pokušate da razumete da život nije ravna linija. U suprotnom, na pomolu su veoma ozbiljni problemi.

ZDRAVLJE

Ovog meseca malo šta vam prija. Napetost, nervoza i stres dovode do nepažnje, ali i do pada energije i time do pojave bolesti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2020: UKOLIKO IMATE PARTNERA, DANAS SE MOGU JAVITI ODREĐENE SUMNJE KOD VAS