in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: OČEKUJU VAS VELIKE PROMENE NA LJUBAVNOM PLANU KOJE NISTE PLANIRALI

BLIZANCI

POSAO

Poslednjih mesec dana bila je na ispitu vaša odgovornost, strpljenje i upornost. Ujedno, imali ste priliku da pokažete vašu efikasnost i promišljenost. Ukoliko ste prevazišli povodljivost i ostavili po strani nepraktične ideje, tokom aprila sledi promena statusa na bolje. Imaćete pošteniji tretman prema sebi i iskrenije saradnike. Osoba koja je mogla predstavljati neki vid konkurencije sada postaje dobar posrednik i neko ko će vam biti od pomoći u ostvarenju ciljeva.

Neočekivane okolnosti idu vam na ruku, a vi ste sposobni da ih uočite i iskoristite nakon kraćeg predomišljanja. Tokom aprila ste preduzimljiviji i hrabriji, a do rezultata dolazite lakše uz manje otpora nego prethodnog meseca. Ovo je povoljan period da tražite povećanje plate ili da dođete do odličnog izvora prihoda.

LJUBAV

April je mesec pun dinamike i mogućnosti za nova dešavanja. Čak i ako ste preopterećni poslom ili obavezama, imaćete dovoljno energije za druženje i zabavu. Nova poznastva mogu biti vrlo korisna i zadovoljavajuća. Sasvim je moguće da vam se istovremeno dopadne više osoba ili da imate širok spektar mogućnosti za izbor. Nakon početnih kolebanja mogli biste istovremeno ući u vezu sa više osoba ili u vezu sa osobom koja je već zuzeta. Ranjivi ste, ali ovo lako prevazilazite jasnim i direktnim stavom i iskrenošću. Takođe, mnogo ste sposobniji da sada prevaziđete situacije zbog kojih ste poslednje vreme nezadovoljni. Ako su u braku postojale nesuglasice i nepoverenje, sada se mogu prevazići kroz iskren i otvoren razgovor.

Ako odlučite da se na neko vreme odvojite od partnera, doći će obostrano do jasnijeg sagledavanja situacije kao i do razumevanja onoga što zaista želite.

ZDRAVLJE

Stariji pripadnici znaka Blizanaca moraju biti odgovorniji prema svom zdravlju. Iako se osećate dobro, ne treba biti lakomislen.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MART 2020: IMAĆETE OSEĆAJ DA VI VIŠE PAŽNJE I STRPLJENJA ULAŽETE U ODNOS KOJI IMATE NEGO PARTNER

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART 2020: UKOLIKO IMATE PARTNERA, DANAS SE MOGU JAVITI ODREĐENE SUMNJE KOD VAS