in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

JARAC ♑

Posao

Venera će 1. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i doneće vam teškoću da se organizujete i u vezi vaših radnih zadataka i u vezi poslovne saradnje, što će dovesti do nemogućnosti da pojedine rokove ispunite na vreme. Nailazićete i na finansijske teškoće. Merkur će 2. oktobra krenuti direktno i bićete u mogućnosti da rešite teškoće koje su dovele u pitanje vaš ostanak na sadašnjem radnom mestu i pozicijama na poslu. Uspećete da vratite poverenje nadređenih i klijenata, kao i da nadoknadite gubitke. Bićete prilagodljivi i spremno ćete dočekivati promene na tržištu zahvaljujući trigonu Merkura sa Plutonom. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i vaše polje karijere i nastavićete da planirate nove radne zadatke i da se organizujete oko novih projekata, posebno oko onih koje ste već ranije započeli, pa morali da odložite. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće teškoće u odnosima sa podređenima. U komunikaciji i pregovorima će doći do nejasnoća i nesporazuma koji bi mogli dovesti do prekida i neuspeha u dogovorima. Na teškoće ćete nailaziti u trgovini.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti da ostvarite veliki uspeh u razvoju dugoročnih i velikih projekata. Potezi koje budete povlačili omogućiće vam unapređenje i uspon u karijeri. Imaćete uspeh i dobitke u oblastima usluga, zdravstva, finansija, dizajna i menadžmenta. Ostvarićete dobitke kroz dugoročne investicije u oblasti tehnologije. Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona, a tu će se dogoditi i delimično pomračenje Sunca, što će izazvati smetnje i teškoće u nastojanju da započnete nove saradničke odnose. Mars će krenuti retrogradno i izazvaće zastoje na polju usluga i neslaganja sa radnim kolegama.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, dizajna, menadžmenta, finansija i usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zato što ćete biti preopterećeni obavezama i zapostavljaćete kućne i porodične obaveze. Biće vam teško da se oko važnih stvari dogovarate sa vašim partnerom i kompromis će biti jedino rešenje. Trebaće vam više strpljenja jedno za drugo ali ćete rešiti teškoće.

Druga polovina oktobra će vam doneti pogodne mogućnosti za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Pružaćete podršku vašem partneru gde se to bude pokazalo neophodnim. Imaćete oboje mnogo razumevanja jedno za drugo i uspećete da poboljšate vašu vezu i ostvarite stabilnost. Veliki deo proteklih nesuglasica ćete prevazići. Očekuje vas više zabave i dinamike u vezi.

Ako ste slobodni:

Početak oktobra doneće vam promenljive emocije u vezi osobe koja vas duže vremena privlači. Otkrićete kako vaša simpatija ima veći broj osobina koje se vama ne dopadaju. To će vas navesti da uzmete u obzir mogućnost da vas neko novi privuče. Novo poznanstvo će vam se dogoditi u drugoj polovni oktobra sa osobom koja je stabilnog karaktera, usmerena ka svojim ciljevima i sa kojom ćete otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Privlačnost će biti obostrana.

Nešto stariji Jarčevi će dati novu šansu osobi sa kojom su ranije bili u vezi i koju su prekinuli zbog neslaganja. Nakon ranijeg susreta sa tom osobom shvatili ste da osećanja još uvek postoje i da vam ona nedostaje. Imate šanse za uspeh.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo tokom prve polovine oktobra. Bićete podložni virusnim infekcijama, disajnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji. Izbegavajte duži boravak na zagađenom vazduhu i nevremenu. Prijalo bi vam da se češće krećete po prirodi na čistom vazduhu. Druga polovina oktobra vam donosi bolje i stabilno zdravlje. Više se krećite.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže minerale i to bakar, cink, jod i kalcijum. Jedite pileću džigericu, mahunarke, kukuruz, neljuštene žitarice, lišće povrća i kelj za unos bakra. Za unos cinka jedite jaja, ribu, spanać, pečurke i semenke bundeve. Jod se sadrži u ribi, cvekli, krastavcima i jabukama. Kalcijum unesite kroz mleko, orahe i pomorandže.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu