in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

RIBE ♓

Posao

Venera će na početku oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i donosi vam teškoće na polju novca. Nedostajaće vam sredstva za nastavak važnih radnih zadataka, zbog čega će doći do odlaganja pojedinih rokova, a to bi moglo da vam nanese gubitke. Merkur će 2. oktobra krenuti direktno i bićete u mogućnosti da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima koji su bili narušeni zbog neslaganja oko načina izvođenja zajedničkih poslova. Uspećete da postignete obostrano prihvatljiv dogovor i da nadoknadite zaostale radne zadatke na tim poljima. Uspećete da se bolje organizujete i na polju saradnje. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i omogućiće vam da reorganizujete platni promet i finansiranje važnih projekata. U pokušaju da rešite zaostala dugovanja ćete se suočavati sa teškoćama koje će zahtevati česte sastanke i bavljenje velikim brojem detalja. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i činiće vas sklonim ishitrenim potezima. Važne činjenice nećete sagledavati jasno, što može prouzrokovati greške, kašnjenja u rokovima i sukobe sa nadređenima.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u odličnoj poziciji da realizujete jedan projekat koji ste razvijali u tajnosti i koji bi vam doneo velike dobitke. Na taj način biste isplatili zaostala dugovanja, dodatno zaradili i ostvarili napredak u karijeri. Uspeh ćete imati ako se bavite zdravstvom, ekonomijom i građevinarstvom. Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona, a tu će se dogoditi i delimično pomračenje Sunca, što će vam znatno usporiti dobijanje podrške od osoba na visokom položaju i dovesti do zastoja u saradnji sa inostranim partnerima. Mars kreće retrogradno, što će izazvati teškoće u projektima koji su ušli u završnu fazu.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima inženjeringa, mehanizacije, građevinske industrije, ekonomije i zdravstva.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i omogućiće vam da se konačno okrenete vašem partneru i potrebama koje oboje imate u vašoj vezi, a koje ste zapostavili u prethodnom periodu. Vaš partner će to sa radošću prihvatiti. Nakon toga ćete trebati da se uskladite oko ulaganja zajedničkih finansija, jer se oko toga nećete moći složiti. Napravite kompromis.

Merkur će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Doneće vam više intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Imaćete i više vremena na raspolaganju da se posvetite potrebama članova vaše porodice. Sa vašim partnerom ćete se lako dogovarati oko svega što je neophodno za vaše domaćinstvo. Više obaveza ćete preuzeti na sebe na radost partnera.

Ako ste slobodni:

Bićete spremni da pokušate ponovo da uspostavite kontakt sa osobom koja vam se od ranije dopada, a od koje ste se u proteklom periodu udaljili. Ovog puta ćete biti sigurniji u sebe, a druga osoba će vam delovati otvorenije i pristupačnije. U drugoj polovini oktobra ćete ući u intimne odnose ali ćete odlučiti da se ne pokazujete zajedno u javnosti. Nastavićete da se viđate privatno i sve više ćete uživati u zajedničkim trenucima. Do kraja meseca ćete biti spremni da započnete vezu.

Nešto starije Ribe će odlučiti da se više potrude oko osobe koja ih privlači, a sa kojom su do sada uspeli da ostvare prijatnu komunikaciju ali površan odnos. Do kraja meseca ćete postati bliski i uvidećete kako imate mnogo zajedničkih tema.

Zdravlje

Trigon Sunca sa Saturnom u prvoj polovini oktobra doneće vam stabilno zdravlje. Vaša kondicija će biti na optimalnom nivou kao i otpornost organizma na bolesti. U trećoj dekadi oktobra će se odigrati delimično pomračenje Sunca u znaku Škorpiona, što će oslabiti vaš imunitet i učiniti vas podložnim kardiovaskularnim, probavnim i urološkim tegobama.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje dijetalne namirnice. Možete da jedete jaja pripremljena na sve načine. Meso takođe možete jesti sve vrste i u svim oblicima, osim pohovanog. Ribu jedite često i to posebno morsku ribu ali i ribu iz konzerve. Od povrća jedite sve što je zeleno, ali izbegavajte grašak, pasulj i pirinač. Jedite koštunjavo voće. Pijte vodu.

 

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu