in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

BIK ♉

Posao

Venera će 1. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i suočavaćete se sa zamkama konkurencije. Neko iz pozadine će pokušati da radi nešto na vašu štetu. To bi vam moglo naneti gubitke. Izbegavajte da rizikujete kada je reč o finansijama. Merkur će 2. oktobra krenuti direktno i uspećete da u narednom periodu nadoknadite zadatke koje ste bili primorani da odložite zbog nedostatka sredstava. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i započećete pregovore u uvođenju nove ponude usluga ali ćete se u vezi toga suočavati sa teškoćama u nabavci potrebnih sredstava. Glasine koje će neko nedobronamerno širiti o vama mogle bi negativno uticati na vaš ugled u javnosti. Venera i Sunce će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom, što će vam doneti odlične mogućnosti za ostvarenje velikih i dugoročnih ciljeva, a to vam može doneti unapređenje ili uspon u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom, knjigovodstvom, finansijama, programiranjem i arhitekturom. Ako se bavite privatnim biznisom, proširićete delatnost.

Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona i otvoriće vam mogućnosti za ulazak u nova poslovna partnerstva. S druge strane, u znaku Škorpiona će se 25. oktobra odigrati delimično pomračenje Sunca, što će vam doneti ozbiljne smetnje i probleme u odnosima sa poslovnim partnerima koji se nalaze na višem položaju od vašeg. Na teškoće ćete nalaziti u odnosima sa javnošću. Merkur će ući u znak Škorpiona 29. oktobra i pomoći će vam da se kroz pregovore i dogovore suočite sa teškoćama u poslovnim odnosima i javnim i pravnim stvarima. Bićete prodornog uma i uspećete da rešite najvažnije. Mars će krenuti retrogradno 30. oktobra i dovešće do zastoja na polju novca i većih troškova.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, IT industrije, medija, saobraćaja i usluga.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra otkriće vam nešto što je partner prećutao ili pokušao da sakrije od vas i to će izazvati zahlađenje između vas dvoje. Sredinom oktobra će Mars praviti kvadrat sa Neptunom i izazvaće ozbiljne nesuglasice i sukobe u vezi zajedničkih finansija i društvenog života. Biće vam teško da se dogovorite oko važnih stvari.

Sunce i Venera će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Imaćete više vremena jedno za drugo i unećete više dinamike u vaše zajedničke aktivnosti. Krajem meseca Mars kreće retrogradno i upozorava vas da pripazite na ono oko čega ne uspevate da se složite. Imaćete česte nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na osobe sumnjivog morala koje će vam i pored toga biti privlačne. Imajte u vidu da možete imati samo avanturu sa nekim od njih koja neće biti ni blizu uzbudljiva koliko biste želeli da bude. Druga dekada oktobra vam donosi susret sa osobom koja će vas izuzetno privući svojim izgledom, stabilnim karakterom i velikom ličnom energijom. Privlačnost će biti obostrana. Do kraja oktobra ćete postati dovoljno bliski da budete sigurni koliko želite da budete u vezi.

Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će umeti da im priđe na pravi način. Vaša nova simpatija će posedovati veliki broj osobina koje želite da ima vaš emotivnu partner. Potrudićete se da se bolje upoznate i uspećete da postanete bliski.

Zdravlje

Početak oktobra vam donosi smetnje sa cirkulacijom i probavnim traktom. Bilo bi poželjno da proverite krvnu sliku. U drugoj polovini oktobra će vam zdravlje biti stabilno. U slučaju da budete imali neke tegobe, doći će do poboljšanja. Vaš imunitet će biti pojačan zahvaljujući trigonu Sunca i Venere sa Saturnom i Marsom. Vaša kondicija će biti poboljšana.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Potrebno je da jedete više mesa, posebno juneće i živinsko, a možete i ćureće. Od ribe jedite belu ribu i tunu. Za doručak možete pripremati jaja na razne načine, uz slaninu i masline, kao i mladi sir ili jogurt. Od voća jedite jabuke, kruške i ananas. Od povrća jedite spanać, grašak, soju i krompir.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu