in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

RAK ♋

Posao

Početak oktobra doneće vam veliki broj obaveza. Bićete preopterećeni. Nailazićete na nekorektne poteze od osoba koje bi želele da se nađu na vašem položaju. U odnosima sa nadređenima i saradnicima ćete se suočavati sa nesporazumima. Neke obaveze nećete stići na vreme da dovršite. Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i bićete u mogućnosti da nastavite pregovore koji su bili u zastoju, da poboljšate komunikaciju i rešite teškoće na koje ste nailazili na polju trgovine i saobraćaja. Poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima i ostvariti uspeh u javnosti. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i omogućiće vam da nabavite nova sredstva za rad, kao i da proširite radni prostor. Postići ćete više uspeha ako se bavite administrativnim radom. S druge strane, na teškoće ćete nailaziti u nastojanju da prikupite finansije za pokretanje projekata koji su vam važni za napredak u karijeri. Moguća su i neslaganja sa nadređenima. Kvadrat Marsa sa Neptunom vas upozorava da pripazite na zamke konkurencije. Izbegavajte rizike i upuštanje u poslove u kojima nemate iskustva.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti da poboljšate platni promet, da razotkrijete spletke nedobronamernih osoba i da pokrenete sopstveni biznis. Najviše uspeha možete ostvariti u saradnji sa inostranim partnerima i poslovima vezanim za obrazovanje, putovanja, transport i savetodavne delatnosti. Bićete u mogućnosti da ostvarite veliki uspeh, dobitke i stabilne pozicije. U trećoj dekadi oktobra Venera, Sunce i Merkur će ući u znak Škorpiona i pokrenućete nove projekte iz oblasti zabave i dizajna ali ćete nailaziti na zastoje zbog delimičnog pomračenja Sunca. Mars će krenuti retrogradno i suočavaćete se sa nedostatkom motivacije.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima zdravstva, turizma, transporta, zabave, prosvete i u računovodstvu.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Početkom oktobra ćete se potruditi da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Porazgovaraćete o načinima mogućeg rešavanja nečega što vam je pravilo smetnje u odnosu u proteklom periodu dok je Merkur bio retrogradan. Jedino oko čega će vam biti još neko vreme teško da se dogovorite su zajednički planovi. Neophodan je kompromis.

Druga polovina oktobra donosi vam povoljne mogućnosti za uvećanje zajedničkih finansija. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke i to će vam omogućiti da uspostavite sklad i stabilnost u odnosu. Posvetićete dovoljno vremena i članovima porodice. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati podršku i podsticaje za sve što bude važno.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba vam duže vreme privlači pažnju i već ste jednom pokušali da joj priđete ali ste se povukli jer ste se osećali nesigurno. Ovog puta ćete biti odlučniji i ponovo ćete pokušati da se povežete, što će vam uspeti. Već sredinom oktobra ćete početi da se viđate sa vašom novom simpatijom i da izlazite. Otkrićete da se u mnogo čemu slažete i da imate zajednička interesovanja. Do kraja meseca ćete postati intimni i pojaviće se obostrana osećanja. Ući ćete u emotivnu vezu.

Nešto stariji Rakovi će izgladiti nesporazume sa svojom simpatijom sa kojom su se sporečkali oko nečeg što će im oboma sada izgledati nebitno. Nastavićete da se viđate i počećete da sve više uviđate kako vam prija kada ste zajedno.

Zdravlje

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra izazvaće tegobe povezane sa probavom. Izbegavajte da se previše fizički opterećujete i više se odmarajte. U drugoj polovini oktobra ćete imati stabilno i dobro zdravlje. Poželjno je da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke vežbe. Izbegavajte situacije i ljude koji u vama izazivaju stres.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste napravili ravnotežu u organizmu. Jedite uglavnom voće i povrće. Izbegavajte meso, osim neke vrste riba kao što su skuša i tuna. Mleko i mlečne proizvode jedite umereno. Pijte sokove od povrća, zeleni čaj, kombuhu, a kao dodatak jelima uzimajte morske alge i đumbir. Pijte vodu.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu