in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

LAV ♌

Posao

Venera će 1. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i nailazićete na teškoće u pregovorima oko novih projekata. Zastoji će biti izazvani neslaganjem u pogledu finansiranja i raspodele zarade. Biće vam teško da postignete kompromis i nastavite pregovore. Budite pažljivi ako se bavite trgovinom. Nestašice na tržištu mogu vam naneti gubitke. Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i bićete u mogućnosti da poboljšate finansijsku situaciju i naplatite zaostala potraživanja, ali vam to neće pomoći da sakupite sve potrebna sredstva za planirane nove radne zadatke. Uspećete jedino da poboljšate nivo usluga, a ako se bavite zdravstvom, tu ćete ostvariti dobitke. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i započećete pregovore oko novih projekata koji obuhvataju oblasti javnosti i informacija, kao i mogućnost početka saradnje sa inostranstvom, ali ćete se već na startu suočiti sa novim teškoćama. Inostrani partner će vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite. Kvadrat Marsa sa Neptunom vas upozorava da izbegavate ulazak u rizične investicije i u novu saradnju.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u izvanrednoj mogućnosti da ostvarite napredak i veliki uspeh u već započetim zajedničkim poslovima. Očekuje vas veliki uspeh i dobici na polju komunikacija, trgovine, javnosti, prava, ekonomije, inženjeringa i IT industrije. Ovo bi vam moglo doneti napredak u karijeri. Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona ali će se u tom znaku dogoditi i delimično pomračenje Sunca, što će vas znatno usporiti u postizanju rokova i u započinjanju novih radnih zadataka. Krajem oktobra će Mars krenuti retrogradno i prouzrokovaće zastoje u timskom radu i kvar na mehaničkim sredstvima.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, ekonomije, knjigovodstva, inženjeringa i IT industrije.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Usmerićete se na važne stvari u vašem odnosu sa voljenom osobom i nastojaćete da vaš odnos načinite stabilnim i skladnim. Bićete otvoreni na sve predloge i primedbe od strane vašeg partnera. Vodićete česte razgovore i nadoknadićete zajedničko vreme koje vam je nedostajalo dok ste bili prezauzeti drugim obavezama. To će i vama i partneru prijati.

Druga polovina oktobra će vas motivisati da poboljšate društveni život. Viđaćete se sa zajedničkim prijateljima i uneti više razonode u vreme koje provodite sa voljenom osobom. Imaćete dovoljno vremena i volje da razmotrite zajedničke planove za naredni period i moći ćete lako oko svega da se dogovarate. Prijaće vam da idete sa partnerom na vikend putovanja.

Ako ste slobodni:

Razmislićete kako da ostvarite ono što želite na polju ljubavi i uvidećete u čemu najviše grešite u pokušajima da privučete sebi odgovarajućeg emotivnog partnera. To će vam pomoći da upoznate osobu koja već duže vreme prema vama oseća privlačnost, a koju vi niste primećivali. Već u drugoj polovini oktobra ćete otkriti da imate mnogo zajedničkih tema za razgovor, kao i mnogo zajedničkih interesovanja. Ubrzo ćete shvatiti da jedno drugom odgovarate za ozbiljnu i dugu vezu.

Nešto stariji Lavovi će usmeriti sve svoje napore da osobu sa kojom se duže vremena viđaju nagovore da im pruži šansu za nešto više od slobodne veze. Prijatno će vas iznenaditi kada vaša simpatija pristane da započne ozbiljnu vezu sa vama.

Zdravlje

Oktobar vam donosi najvećim delom dobro i stabilno zdravlje. Potrebno je da praktikujete zdravu ishranu, svakodnevne fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju. Izbegavajte preterivanje u životnim zadovoljstvima, posebno u jelu i piću. Najviše od svega izbegavajte alkoholna pića. Manje smetnje i tegobe su moguće sa disajnim kanalima u vidu lakše prehlade.

Potrebna vam je ishrana koja sadrži namirnice bogate antioksidansima. Od voća jedite suvo grožđe, suve šljive, borovnice, mandarine, avokado, grejpfrut, kivi, banane, jabuke i kruške. Od povrća jedite beli i crni luk, spanać, brokoli, pasulj, kupus, krompir i šargarepu. Od mlečnih proizvoda jedite tofu sir. Jedite još badem i kikiriki. Uzimajte magnezijum.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu