in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

ŠKORPIJA ♏

Posao

Venera će na početku oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da obratite više pažnje na spletke i pokušaje kompromitovanja vašeg ugleda od strane vaših tajnih neprijatelja u cilju sticanja koristi na vašu štetu. Izbegavajte da se upuštate u poslove u kojima nemate iskustva i čuvajte poslovne tajne. Nailazićete na finansijske teškoće. Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i omogućiće vam da nastavite pregovore oko saradnje koji su bili prekinuti u proteklom periodu. Ovog puta ćete uspeti uspešno da se sve dogovorite. Odnose sa saradnicima ćete bolje organizovati. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i odlučićete da započnete pregovore iza zatvorenih vrata o novim projektima ali ćete odmah na početku naići na teškoće u vezi finansiranja. Mars će 12. oktobra praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim ishitrenim potezima na polju finansija, što bi vam moglo naneti gubitke. Izbegavajte velike investicije i ulazak u rizične poslove. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite poslovima obezbeđenja, dizajna i hemijskom industrijom.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se odlične mogućnosti da ostvarite sa lakoćom uspeh i napredak, kao i dobitke kroz realizaciju jednog plana koji ste držali u tajnosti. Uspeh vas očekuje i ako se bavite administracijom, knjigovodstvom, ekonomijom, građevinarstvom, arhitekturom, inženjeringom, mehanikom, mašinstvom, IT industrijom i oblastima zdravstva. Svaka prilika koju iskoristite može vam doneti napredak u karijeri. Venera, Sunce i Merkur u trećoj dekadi oktobra ulaze u vaš znak, a tu će se dogoditi i delimično pomračenje Sunca. Ovo vas upozorava da budete pažljivi u svemu u čemu vi rukovodite i donosite odluke. Moguće su greške.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima građevinarstva, inženjeringa, transporta, logistike, dizajna i obezbeđenja.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra izazvaće ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom jer će doći na videlo nešto što ste skrivali od partnera. Jedan flert ili preljuba bi mogli skupo da vas koštaju, čak i da dovedu do razilaska i prekida veze. Neophodno će biti na se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje za ovaj problem. Budite iskreni.

Druga polovina oktobra vam je povoljna za više intimnih trenutaka sa voljenom osobom, što će vas zbližiti i omogućiti vam da rešite prethodne nesuglasice. Provodićete više vremena kod kuće i sa članovima porodice, što će dodatno doprineti poboljšanju vaših odnosa sa partnerom. Vaše emocije će biti toplije i bićete spremni na ozbiljne i produktivne razgovore.

Ako ste slobodni:

Dobijaćete ponude za ulazak u vezu od osobe koja nije slobodna ali ćete na vreme shvatiti da ta osoba nije zaslužila vaše poverenje iako vam deluje privlačno. Vaše odbijanje neće dočekati spremno i biće sklona da vam još jedno vreme dosađuje. U drugoj polovini oktobra ćete upoznati osobu koja će vam pristupati sa lakoćom, vedrinom i poštovanjem. Primetićete da se u mnogim stvarima slažete i da postoje uzajamna osećanja. Poslaćete bliski i otvoreni na ulazak u vezu.

Stariji Škorpioni će biti uvučeni u spletke osobe koja želi da se zbliži sa njihovom simpatijom. Budite pažljivi jer će svašta da se radi iza vaših leđa. Uspećete da to osujetite u drugoj polovini oktobra i vaš odnos sa simpatijom će se produbiti.

Zdravlje

Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra činiće vas podložnim probavnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji. Moguće su i tegobe usled hormonskog disbalansa. Krvni pritisak bi mogao da vam varira, a bićete podložni i upalama u predelu urinarnog trakta. Druga polovina oktobra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Praktikujte fizičke vežbe.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže magnezijum. To su orašasti plodovi i zeleno lisnato povrće. Od povrća jedite spanać, blitvu, grašak, brokoli, kelj, pasulj, soju i sočivo. Od voća jedite avokado, banane i smokve. Od orašastih plodova uzimajte badem, lešnik, orahe, kikiriki i bundevine semenke. Pijte mineralnu vodu i uzimajte B vitamin.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu