in

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Konačno je došlo vreme za promene koje si dugo priželjkivala

STRELAC ♐

Posao

Venera će 1. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do razilaska u interesima sa nekolicinom saradnika. Uzrok će biti u neslaganju oko raspodele profita. Bićete skloni ulasku u finansijske rizike, što bi vam moglo naneti gubitke. Merkur će krenuti direktno 2. oktobra i bićete u mogućnosti da reorganizujete planove koje ste obustavili u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti. Prekidi u snabdevanju i trgovini će početi da se odvijaju uobičajenim tokom i uspećete da vašu zaradu vratite na nivo kakva je bila pre teškoća sa kojima ste se suočavali u proteklom mesecu. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i započećete pregovore o novoj saradnji sa javnim institucijama. Na samom početku ćete se ponovo suočiti sa neslaganjima u vezi raspodele finansiranja projekata i ostvarene zarade. Potrudite se na pronađete zajednički prihvatljivo rešenje. Kvadrat Marsa sa Neptunom prouzrokovaće sukob u interesima u odnosima sa jednom poslovnim partnerom i dovešće do kašnjenja sa rokovima. Na teškoće ćete nailaziti i u vezi pravnih stvari.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti da ostvarite napredak i dobitke kroz oblasti komunikacija, saobraćaja, trgovine, IT industrije, medija, prava, javnosti, ekonomije i kroz saradnju sa društvenim institucijama. Ovo vam može doneti napredak u karijeri, zbog čega je poželjno da iskoristite ove mogućnosti što bolje možete. Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpiona, gde će se odigrati i delimično pomračenje Sunca. Ovo vas upozorava da ćete biti ometani od strane tajnih neprijatelja. Čuvajte poslovne tajne. Mars će krajem oktobra krenuti retrogradno i prouzrokovaće teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prava, ekonomije, računovodstva, komunikacije i trgovine.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Merkur kreće direktno 2. oktobra i omogućiće vašem partneru i vama da nastavite da rešavate nesuglasice oko zajedničkih ciljeva i da se uspešno dogovorite oko najvažnijih stvari. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i pomeriti vaš naglasak na društveni život. Oko mesta za izlaske i druženja sa zajedničkim prijateljima nećete moći da se složite sa partnerom.

Trigon Merkura sa Marsom u drugoj polovini oktobra će vam omogućiti dinamičnu i zabavnu komunikaciju sa partnerom. Oko svega ćete uspeti da se složite i dogovorite. Prevazići ćete neslaganja oko načina zabave i imaćete mnogo izlazaka i uživanja u društvenim aktivnostima. Vaš odnos će biti pun zanimljivih dešavanja i razmenjivaćete iskrena i topla osećanja.

Ako ste slobodni:

Početak oktobra će vas pokrenuti da više izlazite i bićete u prilici da se približite osobi koja vam se dopada. Mada ćete biti još uvek pomalo nesigurni, prikupićete snagu i hrabrost da pokrenete razgovor. Uvidećete da je vaša simpatija otvorena za razgovor i izlaske sa vama, što će vas oduševiti i motivisati da se posvetite poboljšanju svog izgleda i svojih kvaliteta. Ubrzo ćete postati bliski i počeće da se pokazuju i obostrana osećanja. Obo je ćete biti otvoreni na mogućnost veze.

Nešto stariji Strelci će nastaviti da se viđaju sa osobom sa kojom su u proteklom periodu prekinuli viđanje zbog nekih neslaganja. Sada ćete uspeti da prevaziđete te nesuglasice. Vaš odnos će doživeti pozitivnu promenu i postaćete bliski.

Zdravlje

Tokom prve polovine oktobra bićete podložni padu imuniteta zbog kvadrata Marsa sa Neptunom. To bi moglo da prouzrokuje probavne i disajne tegobe, jaču prehladu ili virusnu infekciju. Izbegavajte da izlazite napolje po nevremenu kao što su jak vetar i kiša. U drugoj polovini oktobra će vam se zdravlje stabilizovati i imunitet će vam biti pojačan.

Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže vitamine A, B i E. Od namirnica z grupe A vitamnina uzimajte šargarepu, spanać, kelj, peršun, grašak, mleko, citruse, banane, jaja, pileću džigericu i integralne žitarice. Od namirnica iz grupe B vitamina uzimajte orah, lešnike, pečurke i kupus. Od namirnica sa E vitaminom uzimajte pšenične klice.

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. OKTOBRA 2022: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. OKTOBRA 2022: Ovih dana zaista će zasjati svijetlo na vašem ljubavnom nebu