in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

JARAC

POSAO

Venera će na početku septembra praviti trigon sa vašim vladarem Saturnom. Ostvarićete napredak u dugoročnim projektima koje radite u saradnji sa inostranim partnerima. To su građevinski projekti, arhitektura i dizajn na prvom mestu. Ako ste prosvetni radnik očekuje vas bolji položaj u vašoj profesiji. Kvadrat Venere sa Jupiterom vas upozorava da izbegavate mahinacije i tajne kanale, posebno u pogledu finansijskih transakcija, jer biste tako mogli da se nađete u problemima i na gubitku. Ovo g meseca lako mogu da vas snađu pravne teškoće ukoliko ne budete strogo poštovali propise iz oblasti zakona i poslovanju. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do prekida važnih poslovnih pregovora upravo zbog pokušaja mahinacija druge strane, koja će pokušati da vas navede da pristanete na uslove koji vama ne odgovaraju. Mars će 9. septembra praviti trigon sa Saturnom. Ostvarićete uspeh i moguće je i unapređenje ako se bavite transportom robe, uslugama uvoza i izvoza i trgovinom energetskim resursima na međunarodnom nivou.

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom, što bi vam moglo doneti ozbiljne teškoće ako se bavite oblastima saobraćaja i transporta. U tom slučaju budite veoma pažljivi u saobraćaju i putovanjima na duge relacije. Na probleme ćete nailaziti i u oblastima komunikacija i trgovine. Netačne i lažne informacije vam mogu naneti štetu. Merkur i Venera će ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. To će vam omogućiti da pokrenete nove projekte. Dobićete i donacije, kao i podršku nadređenih. U trećoj dekadi septembra uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva, a uspećete i da poboljšate vaše finansijsko stanje. Osećaćete se opterećeni odgovornostima i očekuje vas naporan rad.

Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis. Stalno zaposlenje bi mogli dobiti u oblastima prosvete, izdavaštva ili u industrijskom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra unećete sklad i stabilnost u vašu vezu sa voljenom osobom. Otići ćete zajedno na vikend putovanje gde ćete se lepo provesti. Izbegavajte flert i tajne jer bi vaš partner mogao da sazna nešto što bi vam poremetilo sklad u odnosu. Budite otvoreni na razgovore o zajedničkim potrebama i ciljevima.

Druga polovina septembra vam donosi nesuglasice i nepoverenje zbog izazovnih aspekata Merkura i Venere sa vašim vladarom Saturnom. Nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Vaš partner će insistirati na kvalitetu, dok ćete vi od svega praviti računicu. Napeti odnosi će vam smetati i na kraju ćete popustiti i složiti se sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Na samom početku septembra, zahvaljujući trigonu Merkura sa Uranom, upoznaćete osobu koja je neobična i koja se razlikuje od većine ljudi koje poznajete svojim specifičnim stavovima, pojavom i idejama. Ove osobine će vas privući, a primetićete i da je vaša simpatija zainteresovana za viđanje sa vama. Za kratko vreme ćete se zbližiti i u početku ćete se dobro slagati. Ubrzo ćete primetiti i da između vas dvoje postoje i mnoge razlike. Odlučićete se da ipak probate vezu.

Nešto stariji Jarčevi će biti dovoljno mudri da izbegnu zamke koje će im postavljati osoba koja je u njih potajno zaljubljena, kako bi se uverila da li da se upusti u emotivnu vezu sa njima. Vaša mudrost doneće vam pobedu i novu vezu.

ZDRAVLJE

Uslov da budete stabilnog zdravlja je pravilna ishrana i svakodnevne fizičke aktivnosti. Ako previše sedite na poslu, nađite vreme da bar sat vremena prošetate, a bilo bi poželjno i da radite rekreativne fizičke vežbe češće nego obično. U protivnom ćete imati bolove u leđima, kolenima i zglobovima. Moguća je otežana cirkulacija i visok krvni pritisak.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine, belančevine i minerale. Svakodnevno je potrebno da jedete povrće, presno ili kuvano. Možete praviti razne čorbe i salate od mešanog povrća. Jedite i voće, posebno grožđe, pomorandžu, jabuke, banane i urme. Unosite magnezijum, kalcijum i B i E vitamin kroz dodatke ishrani. Pijte više vode i ceđene sokove.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 11, 18, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST