in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

RIBE

POSAO

Merkur na početku septembra pravi trigon sa Uranom i donosi vam povoljne uslove za započinjanje novih poslovnih pregovora i dogovora, kao i za nastavak ranije započetih, a koji su zbog nepovoljnih okolnosti bili u zastoju. Trigon Venere sa Saturnom omogućiće vam da ostvarite napredak i dobitke kroz saradnju sa dugogodišnjim saradnicima, kao i preduzećima koja se bave industrijom, poljoprivredom i građevinarstvom. Sunce i Merkur prave konjunkciju sa Marsom i otvaraju vam mogućnosti za sklapanje novih ugovora koji će vam u budućnosti doneti dobitke. Ostvarićete uspešna poslovna partnerstva sa prevoznicima, trgovcima, serviserima i dobavljačima. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da pokrenete jedan novi projekat koji će doprineti porasti vašeg uspeha na polju javnosti. U svemu ovom je potrebno da budete izuzetno korektni, a naročito da pripazite na sve što se tiče finansijskog dela ugovora koje budete potpisivali. U protivnom biste mogli da se nađete u teškoćama upravo u vezi preraspodele dobitaka, što bi vam moglo naneti štetu.

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku. Očekuju vas problemi u jednom poslovnom partnerstvu gde će doći do razilaska u interesima, a to bi moglo da dovede do raskida partnerstva i da vam ugrozi ne samo nastavak jednog važnog projekta, nego i vaše radno mesto ili status na poslu. Potrudite se da postignete kompromis. Merkur i Venera će 14. septembra ući u znak Vage. Imaćete bolji uvid u finansijske tokove i uspećete da se organizujete u investicijama i transakcijama, što će vam omogućiti da poboljšate vaš saldo na računu. U trećoj dekadi septembra će vam kvadrat Jupitera sa Neptunom doneti jake konkurente koji će ometati vaš napredak u karijeri.

Nezaposlene Ribe će imati sreće u nalaženju stalnog zaposlenja u okviru svoje struke. Lakše do zaposlenja ćete doći i ako ste po struci trgovac ili inženjer.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi vam donosi promenljiva raspoloženja i česte nesuglasice sa voljenom osobom tokom septembra. Ovo će biti praćeno i povremenim periodima sklada kada ćete uživati u zajedničkim aktivnostima. Važno je da se potrudite da ne bude previše napeti i da nađete način da uspostavite željenu ravnotežu u vašoj vezi.

Sa voljenom osobom ćete uspeti da organizujete zajedničke izlaske, zabavu i vreme koje ćete provoditi zajedno. Najviše ćete uživati u druženju sa zajedničkim prijateljima i u društvenim aktivnostima. Nećete se složiti u vezi dogovora oko zajedničkih ciljeva. Vi ćete želeti da se usmerite na nešto od dugoročnog značaja, dok će vaš partner težiti ekstravaganciji.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u izlascima i zabavi sa prijateljima. Preko jednog poznanika doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas zainteresovati zbog svoje originalnosti. Ta osoba će imati zanimljive predloge u vezi izlazaka i pozvaće vas da više vremena provodite zajedno. Imaćete mnogo tema koje vas oboje interesuju i počećete da se zbližavate. Ubrzo će se pojaviti obostrane emocije ali i različitosti u životnim navikama. Potrudićete se da se jedno drugom prilagodite.

Nešto starije Ribe će shvatiti da se dobro osećaju u prisustvu osobe koja pokušava uporno da ih nagovori da započnu emotivnu vezu. Problem je što se ne razumete u vezi životnih ciljeva, dok se emotivno slažete. Veza je moguća.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam tokom septembra biti promenljivo. Potrebno je da vodite računa o pravilnoj ishrani jer ćete biti podložni probavnim smetnjama. Bićete osetljiviji na stres, pa možete reagovati psihosomatski. Izbegavajte hladne napitke jer će vam i grlo biti osetljivo. Moguća je i alergija disajnih puteva. Bolja fizička kondicija vam je neophodna zbog imuniteta.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od integralnih žitarica, semenki i mlečnih proizvoda prvenstveno. Svakodnevno možete da imate na jelovniku integralni hleb ili pirinač, pšenične klice, ovsene ili ražene pahuljice, kao i semenke bundeve, suncokreta, orah, lešnik i badem. Jedite što više povrća, sira, a od voća smokve, jabuke i urme.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 15, 20, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST