in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

BIK

POSAO

Merkur na početku septembra pravi trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. Doneće vam pogodnosti za razvoj jedne ideje koju ste ranije započeli da razrađujete i koja sada može da vam donese uspeh ili poboljša uslove za ostvarivanje važnih ciljeva na poslu. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, što će vam omogućiti da vašu ponudu plasirate na šire tržište. Saradnja sa inostranim partnerima će se poboljšati. Mada će vaši projekti koji su vezani za oblasti kreativnog rada napredovati, u svemu će vas kočiti finansije. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom. Ovo će vam doneti povećane troškove. Budite pažljivi i izbegavajte da ulazite u dugove, a naročito izbegavajte veće finansijske rizike.

Opasnost od velikih finansijskih gubitaka usled nepromišljenih finansijskih rizika vam je naglašena tokom ovog meseca. Budite jednako pažljivi što se tiče novih investicija. U vezi toga bi nešto moglo da krene nizbrdo i da se nađete na gubitku, posebno ako se bavite trgovinom akcijama na berzi ili osiguranjem. Merkur i Venera će 14. septembra ući u znak Vage i vaše polje usluga. Započećete da planirate kako da privučete više korisnika vaših usluga i u tu svrhu ćete koristiti moderne metode oglašavanja. Uspeh vas očekuje u uslugama koje su vezane za lepotu i dizajn. Saturn koji vlada vašim poljem posla će krenuti direktno i počećete da ubrzano rešavate sve radne zadatke koji su bili u zaostatku. Na polju platnog prometa će vam teškoće doneti kvadrat Jupitera sa Neptunom. Finansijski ćete biti u minusu, pa izbegavajte nova zaduživanja i pripazite na troškove. U trećoj dekadi septembra ćete uspeti da popravite finansijsku situaciju i izađete iz minusa. Nailazićete na nesuglasice sa radnim kolegama. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u sektoru trgovine, usluga i komunikacija. Najviše uspeha će imati u nalaženju honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce i Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva. Doći će do promene koja će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom. Bićete otvoreniji na razgovore o raznim temama. Očekuje vas više intimnih trenutaka. Vaša veza će postiti dinamičnija, sa više zajedničkih aktivnosti u čemu ćete uživati. Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Nećete moći da jasno sagledate potrebe voljene osobe. Delovaće vam da se vaš partner čudno ponaša i da nešto krije od vas. To će dovesti do ozbiljnih nesuglasica i poljuljaće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da razjasnite nesporazume i da više razgovarate o onome što vam smeta u vezi.

Ako ste slobodni:

Zabava je ono što će vam trebati tokom septembra. Tragaćete za osobom sa kojom možete da se opustite i uživate, bez razmišljanja i planova o budućnosti. Prosto ćete želeti da pored sebe imate nekoga ko ume da uživa u sadašnjem trenutku. Jedan vaš prijatelj je upravo takav tip, ali prelaženje granice prijateljstva ne bi bilo poželjno jer bi vam donelo razočaranje. U trećoj dekadi septembra upoznaćete osobu koja će imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Započećete novu vezu. Stariji Bikovi će imati prilično dinamična dešavanja na emotivnom polju. Vaši pokušaji da osvojite osobu koja vam se dopada završiće se neuspehom. Osoba kojoj se vi dopadate će biti stalno u vašoj blizini ali nećete biti spremni za nju.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je da promenite način svoje ishrane, da se više krećete i da izbegavate velike fizičke napore. Biće vam osetljivi želudac i creva. Imunitet će vam biti u padu, a to će vas činiti podložnim prehladi. Osećaćete smetnje u kostima i zglobovima, posebno ako ste podložni reumi. Treća dekada septembra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu, bogatu vlaknima, vitaminima, i proteinima. Svakodnevno možete da jedete čorbe od povrća, kupus i kuvan i sirov, sočivo i spanać. Uz to bi vam prijala jaja, masline i feta sir. Od voća jedite više grožđa, urme, banane i pomorandže. Riba će vam više prijati nego meso. Vitamin A i E su vam neophodni.

SREĆNI BROJEVI

1, 6, 12, 17, 22

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST