in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

RAK

POSAO

Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom. Uspećete da postignete dogovore sa saradnicima o nečem što je ometalo vašu saradnju i da poboljšate saradničke odnose. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom. Pokrenućete nove pregovore, održavaćete sastanke i prezentacije u vezi novih projekata i počećete da planirate i organizujete sve što je neophodno za početak novih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Merkur, Sunce i Mars će u prvoj dekadi septembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam doneti veliki napredak u velikim i dugoročnim poslovima, posebno onim koje radite u koordinaciji sa dugogodišnjim poslovnim partnerima. Veliki napredak vas očekuje u oblastima javnosti, prava, ekonomije, građevinarstva i industrije. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga. Nećete se slagati sa radnim kolegama u vezi načina obavljanja prioritetnih radnih zadataka. Nerviraće vas neodlučni i naporni klijenti. Finansije će vam biti nestabilne. Sve ovo zbog nepovoljnih aspekata Jupitera i Neptuna.

Sredinom septembra će Merkur i Venera ući u znak Vage. Uspećete da se organizujete oko rokova i da sve što je važno od aktuelnih obaveza na poslu dovršite na vreme. Bićete dosta ažurni i u rešavanju administrativnih obaveza. Saturn će krenuti direktno i sve što je neophodno da se ubrza i nadoknadi, a što je povezano sa poslovnim partnerima i javnim poslovima počeće da se odvija lake i stabilnije. Mars će praviti trigon sa Plutonom 19. Septembra, što će vam omogućiti sklapanje važnih ugovora koji će vam doneti velike i dugoročne dobitke u budućnosti. Najviše smetnji tokom septembra imaćete u vezi saradnje sa inostranstvom, a nedostajaće vam i podrška nadređenih. Izbegavajte poslovna putovanja.

Nezaposleni Rakovi će biti vrlo rečiti i dobro organizovani u traganju za novim zaposlenjem. Najviše uspeha ćete imati u oblastima saobraćaja i komunikacija, kao i u IT sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.

Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.Prva dekada septembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, nastupom i načinom komunikacija. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i izlazite. Vaša nova simpatije će vam delovati kao ozbiljan kandidat za vezu na duge staze. Oboje ćete biti složni u tome da započnete emotivnu vezu. U početku ćete biti oduševljeni ali ubrzo, već krajem meseca, počećete da nailazite na neslaganja i razlike u stavovima.

Nešto stariji Rakovi će odlučiti da se skrase uz osobu koja im duže vreme poklanja naklonost. Vama je jasno da se sa tom osobom ne slažete u svemu i nećete očekivati da sve bude idealno. Prilagođavanja će biti neophodna kako bi veza uspela.

ZDRAVLJE

Septembar vam donosi osetljivo zdravlje, zbog čega je neophodno da preduzmete preventivne mere. Na prvom mestu je neophodno da vaše svakodnevne obaveze organizujete tako da imate dovoljno vremena za odmor i relaksaciju i da što više umanjite mogućnost stresa. Moguć je hormonski disbalans, alergijske reakcije, što će biti praćeno probavnim smetnjama.

Ishrana bi trebalo da vam sadrži lako svarljive namirnice. Svakog dana vam se preporučuje sveže i presno povrće kao što su šargarepa, kupus, krastavac i paradajz. Sok od paradajza vam se preporučuje, kao i voćni sok od limuna ili grejpfruta. Od voća uzimajte jabuke, pomorandžu, grožđe i sušene smokve. Jedite ribu bar dva puta nedeljno. Uzimajte magnezijum.

SREĆNI BROJEVI

5, 8, 16, 21, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST