in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

LAV

POSAO

Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam omogućiti da razradite jednu ideju koja će vam u budućnosti doneti velike dobitke. Iz neočekivanih izvora ćete dobiti podršku, a moguć je i premeštaj na bolje radno mesto ili unapređenje. Trigon Venere sa Saturnom će vam doneti značajan napredak u razvoju dugoročnih projekata. Uspeh vas očekuje ako se bavite arhitekturom ili građevinarstvom, kao i oblastima usluga. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate rizične investicije. Jedan vaš kreativni projekat neće dobiti podršku koju ste očekivali. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, zabavom ili ugostiteljstvom. Neophodno je da budete izuzetno pažljivi u vezi finansija jer ćete nailaziti na nepovoljne okolnosti, posebno na polju platnog prometa. Bilo kakve finansijske mahinacije mogu vam naneti veliku štetu i gubitke. Neko od vaših dužnika će pokušati da vas izigra. Čuvajte se i raznih prevaranata. Izbegavajte ulazak u velike investicije.

Sredinom septembra Merkur i Venera ulaze u znak Vage. Započećete da planirate nove poslovne projekte, što će uključivati i pregovore sa poslovnim partnerima, radne sastanke, poslovne prezentacije i mnogo kretanja i lokalnih putovanja. Vaš nastup će biti zapažen jer ćete umeti da predstavite sebe, svoju stručnost i svoje preduzeće ili tim, a to će vam doneti uspeh i dobitke. Kako će u trećoj dekadi septembra Merkur i Venera praviti kvadrat sa Saturnom, imaćete dosta teškoća i zastoja u vezi planiranja, organizacije i pregovora oko velikih i dugoročnih poslova koji obuhvataju širok spektar poslovnih usluga. Iznad svega je važno da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Zarada će biti ispod očekivane.

Nezaposleni Lavovi će imati najviše uspeha u nalaženju stalnog zaposlenja u oblastima saobraćaja, transporta, trgovine, kao i u finansijskom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaš emotivni partner i vi ćete se u prvoj polovini septembra posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Vi ćete biti raspoloženi da voljenu osobu obradujete poklonom. Svakako znate šta je to što vaš partner želi da poseduje. Bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete veći broj zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Porodične obaveze mogu da vas opterete u drugoj polovini septembra. Biće vam teško da se sa članovima porodice uskladite oko međusobnih potreba, želja i očekivanja. Vi ćete biti zauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što vašem partneru neće odgovarati, jer će morati da preuzme i vaš deo porodičnih obaveza. Potrudite se da mu uzvratite uslugu.

Ako ste slobodni:

Septembar vam donosi mnogo zabave i izlazaka ali i avanture koje će vam doneti više nezadovoljstva i nesuglasica nego radosti i sreće. Kako ćete u ovom periodu ući u avanturu sa dve osobe koje će vam predstavljati izazov, nećete moći jasno da sagledate, posebno u početku, da ste napravili pogrešan izbor. Pred kraj ovog meseca, kada se dobrim delom razočarate i pretrpite neuspeh, počećete da razmišljate o tome da se smirite i izaberete za partnera osobu koja će vam delovati iskreno.

Nešto stariji Lavovi će se zaljubiti u osobu koju poznaju kroz posao. Lako se može dogoditi da će to biti neko na višem položaju i uspešan. Budite pažljivi jer su veliki izgledi da vam sa tom osobom neće ići lako i da će zbližavanje biti sporo.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini septembra. Potrudićete se da poboljšate vašu ishranu i da obavite preventivne medicinske preglede. Bićete umereni u svemu i ravnomerno ćete rasporediti svoje aktivnosti. Imaćete dovoljno vremena za odmor i bićete fizički aktivni. U trećoj dekadi septembra moguće su disajne smetnje i bolovi u leđima.

Vaša ishrana bi trebalo da se zasniva na svežem voću i povrću, prvenstveno na namirnicama koje sadrže vlakna. To su grašak, sočivo, spanać, brokoli, banane i pomorandža. Ove namirnice je poželjno da svakodnevno imate na jelovniku. Jedite sireve, posebno mladi sir, zatim ribu i povremeno pileće meso. Izbegavajte alkoholna pića i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

8, 10, 17, 21, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST