in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

DEVICA

POSAO

Merkur na početku septembra pravio trigon sa Uranom i donosi vam neočekivane pogodnosti za saradnju sa inostranim partnerom, što bi vam donelo veći obim poslova, a samim tim i bolju zaradu. Postoji mogućnost da dobijete stručnu specijalizaciju pod povoljnim uslovima, što bi vam donelo bolje radno mesto u budućnosti. Vaši lični kvaliteti će doći do izražaja i doneće vam uspeh u oblastima prosvete, izdavaštva i trgovine uvoznom robom. Trigon Venere sa Saturnom omogućiće vam napredak u kreativnim poslovima, posebno ako se bavite dizajnom, arhitekturom i enterijerom. Vaša popularnost će biti u porastu ako se bavite zabavom i estradom. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom omogućiće vam da pokrenete nove poslovne pregovore, koji će biti uspešni. Imaćete pojačan osećaj za organizaciju, a napredak vas očekuje u oblastima komunikacija, saobraćaja i platnog prometa. Vaše rukovodeće veštine će vam doneti bolji status na poslu. Teškoće ćete imati u odnosima sa poslovnim partnerima, što će vas ometati u postizanju planiranih rokova.

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Zbog razilaska u interesima i pokušaja manipulacija od strane jednog poslovnog partnera, lako može doći do raskida jedne saradnje, što vam nanelo finansijsku štetu. Merkur i Venera će ući u znak Vage. Usmerićete se na poboljšanje finansijskog stanja, u čemu će vas ometati previranja na berzi. Izbegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije. Na polju javnosti biste mogli da se nađete uvučeni u skandal što bi dovelo do pada vaše popularnosti. Ako se bavite pravnim poslom, nailazićete na mito i korupciju, što bi moglo da se negativno odrazi na vaš ugled. Krajem meseca ćete uspeti da poboljšate finansijsku situaciju zahvaljujući veštim potezima.

Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis. Stalno zaposlenje biste mogli lako da dobijete u oblastima menadžmenta, prosvete i zabave.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će početkom septembra praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom , što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Imaćete utisak da vas partner vara ili da nešto krije, što će poljuljati vaše poverenje. Oko kućnih i porodičnih obaveza nećete moći da se dogovorite. Vaš partner će često biti odsutan i neće vam poklanjati pažnju.

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do ozbiljne svađe sa partnerom jer više nećete moći da trpite neizvesnost i sumnju. Otkrićete kako vas je partner slagao u vezi nečega i to će izazvati vaš bes. Neophodan vam je kompromis. Krajem meseca ćete uspeti da razumno razgovarate i da počnete da rešavate probleme u vezi.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se i bićete skloni da idealizujete osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. Nećete obraćati pažnju na dobronamerne savete prijatelja koji će vam skrenuti pažnju da se radi o prevrtljivoj osobi koja je sklona lažima i paralelnim vezama. Upustićete se u avanturu, da biste u drugoj polovini septembra na osnovu niza loših iskustava sa vašom simpatijom zaključili kako su vaši prijatelji bili u pravu. Nakon toga ćete upoznati nekog novog ko uliva poverenje.

Nešto starije Device dobiće veliku pažnju od strane osobe koja će im se na prvi pogled dopasti. Posumnjaćete da nešto nije u redu kada vam ta osoba bude stalno tražila neku uslugu. Okrenućete joj leđa jer vam je dosta razočaranja.

ZDRAVLJE

Bićete uglavnom stabilnog zdravlja. Više nego obično ćete biti zainteresovani za sport i rekreaciju i odlučićete da se bavite fizičkim vežbama svakodnevno. Ostaje vam još da ojačate volju kako biste istrajali u vašoj odluci. U drugoj polovini septembra će vam zdravlje biti osetljivo. Posebno ako ste podložni alergijama. Moguća je i zubobolja.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice bogate proteinima i vitaminima. Pileće meso i iznutrice možete uzimati češće. Prijaće vam feta sir, masline, ovsene pahuljice, jogurt, kao i razne salate od povrća. Na primer kupus, krastavac, paprika sa dodatkom maslinovog ulja. Jedite što više grožđa. Izbegavajte alkoholna pića i brzu hranu. Potreban vam je D i E vitamin.

SREĆNI BROJEVI

9, 14, 17, 22, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST