in

VELIKI MJESEČNI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019: KONAČNO JE DOŠLO VRIJEME ZA VELIKE PROMJENE

STRELAC

POSAO

Septembar će biti vrlo dinamičan i izazovan mesec na vašem poslu. Na početku meseca će Merkur praviti trigon sa Uranom. Jednu ideju koju imate u vezi poboljšanja usluga u vašem domenu delatnosti ćete uspeti da razradite do maksimuma i da ostvarite značajan napredak. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnost na polju finansija, pa ćete moći da ulažete novac u razvoj prioritetnih i dugoročnih projekata. Pri tome je važno da budete racionalni i da izbegavate ekstravaganciju. Bićete skloni da se previše dokazujete i insistirate na svojoj važnosti. Vaše ego-igre vam mogu naneti štetu, kako po pitanju ugleda, tako i u vezi novca. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju posla i karijere. To će vam omogućiti da započnete sa realizacijom novih radnih zadataka koji će imati uticaj na vaš napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom, menadžmentom ili ako imate sopstveni biznis. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da dobijete podršku od nadređenih za vaše lične planove i ideje u okviru posla koji obavljate.

Veliki deo septembra će pred vama biti izazovni ciljevi koji će zahtevati od vas veliku promišljenost. Neće vam biti lako da postignete rokove i tu možete biti najviše u teškoćama. Vaš preterani optimizam će vas ometati da jasno sagledate prepreke. Kašnjenje sa rokovima naneće vam finansijske gubitke. Opozicija Marsa sa Neptunom doneće vam ozbiljne nesuglasice sa nadređenima, kao i teškoće ako se bavite mehanizacijom, hemijskom industrijom i energetskim resursima. Os sredine septembra ćete ostvariti nove kontakte i poslovnu saradnju koja će vam doneti dobitke jer će Merkur i Venera ući u znak vage. Treća dekada septembra vam donosi finansijske teškoće ali će vaš autoritet i popularnost biti u porastu.

Nezaposleni Strelčevi će imati velike šanse da dobiju stalno zaposlenje u svojoj struci. Velika sreća pratiće one čija je struka vezana za prosvetu, zdravstvo i ekonomiju.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku septembra daće vam motivaciju da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će poboljšati sklad i stabilnost u vašoj emotivnoj vezi. Na neslaganja ćete nailaziti oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner će vas kritikovati da se postali previše zahtevni i da mislite samo na sebe.

Merkur će 13. Septembra praviti konjunkciju sa Venerom, što će poboljšati vašu komunikaciju ali i razmenu emocija sa partnerom. Uspećete da prevaziđete neslaganja. Izlazićete na mesta koja vaš partner voli da posećuje i unećete više zavabe u vašu vezu. Oko zajedničkih ciljeva ćete voditi teške razgovore ali ćete uspeti da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se dokažete i istaknete na društvenom polju. Na poslu ili u okviru društvenih delatnosti upoznaćete nekog ko će vam delovati zainteresovano za vezu. Počećete da se viđate i izlazite. Vrlo brzo ćete shvatiti da će vam biti neophodno duže upoznavanje i međusobno prilagođavanja jer će vaš odnos već na početku biti promenljiv i nestabilan. Kako ćete oboje biti rešeni da uspete, naći ćete način da ostvarite bolju komunikaciju i vaš emotivni kontakt će biti bolji.

Nešto stariji Strelci će pokušati da ostvare bliži odnos sa osobom sa kojom se viđaju duže vreme. Pozvaćete je da sa vama provede duže vreme zajedno. To će vam doneti dosta komplikovan odnos ali i uvid koliko ste spremni da se potrudite.

ZDRAVLJE

Osetljivo zdravlje ćete imati do sredine septembra kada ćete biti više izloženi stresu i kada ćete reagovati psihosomatski. Imaćete otežanu probavu i moguće su alergijske reakcije disajnih puteva. Druga polovina septembra vam donosi jači imunitet i bolje zdravlje. Potrebno vam je više kretanja na čistom vazduhu. Praktikujte svakodnevnu šetnju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kaloričnu hranu kako biste lakše podneli svakodnevne napore. Meso možete svakodnevno da imate na jelovniku ali izbegavajte pečeno i pohovano. Ribu jedite bar dva puta nedeljno. Neophodni su vam sir i jogurt kao i sveže voće i povrće, grožđe, pomorandža, šargarepa, kupus. Uzimajte magnezijum i C vitamin.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 16, 21, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2019: U VAMA JE IZVESNA NELAGODA I STRAH, ALI, IPAK, JAČA JE ŽELJA DA SE PRONIKNE U NEPOZNATO

3 LICA TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJA UTIČU NA BUDUĆNOST