in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

JARAC ♑

POSAO

Merkur na početku aprila pravi odnos sa Plutonom i donosi vam uspešne dogovore oko novih radnih zadataka. Bićete snalažljivi i prilagodljivi u odnosu na okolnosti, što će vam ubrzati ostvarivanje planiranih ciljeva. Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i usmeriće vas da se bolje organizujete oko rokova. Uspeh vas očekuje ako se bavite privatnim biznisom i ako radite od kuće, kao i ako se bavite oblastima energetike. Venera sa Marsom će vam doneti više klijenata i korisnika ako se bavite uslugama lepote jer ćete imati dobar osećaj za njihove potrebe. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što će vam doneti teškoće u pregovorima i zastoje ako se bavite transportom i saobraćajem, zdravstvom i trgovinom. Nailazićete na česte nesporazume u odnosima sa klijentima. Bićete skloni greškama u planiranju. Venera sa Jupiterom će vam doneti dobitke ako se bavite prometom nekretnina i kroz investiranja u nekretnine i sredstva za rad. Neke rokove ćete biti primorani da odložite zbog sopstvenih propusta, što će izazvati nezadovoljstvo klijenata.

Venera će 14 aprila ući u znak Bika, gde je snažna i doneće vam, mogućnost da radite posao u kome u isto vreme nalazite zadovoljstvo i gde možete da koristite vaše kreativne sposobnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom ili oblastima zabave. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da značajno uvećate zaradu kroz ulaganje napora u unapređivanje vaše ponude usluga. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u znak Bika i doneće vam povoljne uslove za pokretanje novih kreativnih projekata u kojima ćete imati podršku naređenih. Mars će 23. aprila ući u znak Raka gde je slab i doneće vam velike izazove i teškoće na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima.

Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima zabave, ugostiteljstva, prosvete i trgovine. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao ako to imate u planu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Pokazaćete više interesovanja za partnerove planove i složićete se sa predlozima o uređenju zajedničkog doma, u čemu ćete zajedno učestovati. Iskoristićete slobodno vreme za zajednički vikend u prirodi, gde ćete moći da se bar malo isključite od svakodnevnih obaveza i svega što vas opterećuje. Posvetićete to vreme jedno drugom i opustićete se.

Treća dekada aprila vam donosi više zabave i druženja sa zajedničkim prijateljima. Konjunkcija Venere sa Uranom će vam omogućiti da unesete nešto novo u vaš odnos sa partnerom, da primenite više kvaliteta u svom pristupu, kao i da pronađete nova zajednička interesovanja. Voljenoj osobi ćete pružati više osećanja, što će biti pozitivna promena u vašem pristupu.

Ako ste slobodni:

Prva polovina aprila donosi vam manje aktivnosti i izlazaka. Više vremena ćete provoditi kod kuće, a kontakte ćete imati najvećim delom preko društvenih mreža. Prijaće vam da se povučete i smanjite kontakte sa drugima. Od sredine aprila, sa ulaskom Venere u znak Bika, počećete više da izlazite i bićete puni pozitivne energije, raspoloženi za zabavu. Upoznaćete osobu sa kojom ćete pronaći mnogo zajedničkog, zaljubićete se i započeti vezu koja bi mogla da postane ozbiljna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će preko bliskog prijatelja upoznati osobu sa kojom će u početku voditi zanimljive razgovore, odlaziti na zajedničke izlete i sportske aktivnosti, da bi u trećoj dekadi aprila započeli uzbudljivu avanturu. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Neptunom u prvoj polovini aprila doneće vam pad imuniteta i sklonost disajnim smetnjama, posebno ako ste alergični na cvetanje. Moguće su i želudačne tegobe, kao i psihosomatske smetnje prouzrokovane pojačanom osetljivošću na stres. U drugoj polovini aprila će vam se poboljšati zdravlje i imaćete dobar imunitet. Više se krećite.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od povrća jedite peršun, patlidžan, krastavac, celer i prokelj. Uz to kao dodatak možete uzimati pečurke, morske alge i masline. Od voća jedite mango, papaju, kokosov orah i pomorandže. Pijte limunov sok sa dodatkom meda i dosta vode. Umereno uzimajte jogurt sa prosom i suvim grožđem.

SREĆNI BROJEVI

4, 9, 15, 17, 21

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI