in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

VODOLIJA ♒

POSAO

Merkur će 4 aprila ući u znak Ovna i motivisaće vas da se posvetite planiranju novih projekata i radnih zadataka, da organizujete i pripremate sve što je neophodno za realizaciju novih planova, kao i da pokrenete nove pregovore. Održavaćete česte radne sastanke i bićete više nego obično u pokretu. Uspeh vas očekuje u trgovini i oblasti komunikacija. Venera sa Marsom doneće vam uspeh u poslovima vezanim za oblasti prosvete i zabave, kao i u kreativnim projektima, kao što su dizajn ili arhitektura. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u bilo kakve rizične investicije jer lako možete da se nađete na gubitku. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima zabave, kao i ako se bavite hemijskom industrijom. Bićete skloni ishitrenim i pogrešnim potezima. Venera sa Jupiterom će vam pomoći da prevaziđete ove teškoće i da ispoljite svoje stručno znanje, kao i lične kvalitete u upravljanju vašim obavezama. To vam može doneti napredak u karijeri, a svakako će poboljšati vašu zaradu i ugled.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika i bićete u mogućnosti da nabavite nova sredstva za rad i da se angažujete oko preuređenja vašeg radnog prostora. Ovo će vam biti posebno važno ako ste vlasnik salona za lepotu kao što su frizerski ili kozmetički, a isto tako i ako ste ugostitelj. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam veliki napredak i solidnu zaradu kroz kreativne projekte, zabavu i menadžment ali i kroz oblasti edukacije. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u znak Bika, pa ćete biti u mogućnosti da se bolje organizujete u svemu gde sami rukovodite i imate podršku nadređenih. Mars 23 aprila ulazi u znak Raka, što vam donosi nove izazove, teškoće i zahteva pojačane napore na polju usluga.

Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, saobraćaja, menadžmenta i zabave. Honorarni poslovi će vam se isplatiti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina aprila donosi vam odlično razumevanje sa voljenom osobom i dinamičnu ali prijatnu komunikaciju o zajedničkim potrebama. Složićete se oko zajedničkih planova. Sunce sa Marsom omogućiće vam više zabave i otkrićete koliko možete da se opustite i uživate sa voljenom osobom u onome što oboje volite da radite kada ste zajedno.

Sunce će sredinom aprila praviti odnos sa Jupiterom i bićete na istim misaonim talasima sa partnerom, što će vam omogućiti da se razumete bez mnogo reči. Jedno drugom ćete pružati podršku i unećete više radosti i smeha u vaš odnos. Nakon 19. aprila kada Sunce uđe u znak Bika posvetićete se više vašoj porodici i uređenju zajedničkog doma.

Ako ste slobodni:

Prva polovina aprila vam donosi sklonost ka preteranoj idealizaciji osobe u koju ste zaljubljeni, nakon čega sledi razočaranje kada shvatite da između vas neće biti ništa jer vaša simpatija ima nekog s kim je u bliskoj vezi. U drugoj polovini aprila ćete upoznati nekog ko će umeti da vas pokrene i nasmeje i ko će vam pružiti iskrena osećanja. Vaš novi partner će umeti da odgovori na vaše emotivne potrebe i ubrzo ćete započeti emotivnu vezu koja će vas ispuniti srećom.

Nešto starije Vodolije će biti neodlučne, nesigurne i sklone povlačenju i predrasudama u pogledu osobe koja im se dopada. Kada vam vaša simpatija pokaže naklonost i uzvrati na vaše udvaranje, pokazaćete svoje kvalitet i započeti vezu.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti promenljivo ali većinom dobro. Izbegavajte preterane napore i situacije koje u vama izazivaju stres jer ćete na to biti osetljivi i moguće su psihosomatske smetnje. Isto tako ćete biti podložni meteoropatskim smetnjama kada bude nagla promena vremenskih prilika. Moguća je glavobolja. Boravite što više na mestima gde je vazduh čist.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i proteina ali ujedno lake za probavu. Od povrća će vam prijati sveće, sezonsko, kao što je zelena salata, šargarepa, mladi luk, spanać i celer. Od voća jedite jagode, suve smokve i grožđe, kivi i ananas. Meso i ribu možete pripremati svakodnevno. Orašaste plodovi kao orah i lešnik uzimajte češće.

SREĆNI BROJEVI

5, 9, 14, 20, 23

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI